Dit zijn de 5 best gelezen Tips & Weetjes van de afgelopen week!

top 5

Dit waren ze dan, de best gelezen artikelen van deze week!

We vulden de afgelopen week weer met tig van handige tips, leuke weetjes en interessante feiten. Mocht je een paar van de handigste artikelen gemist hebben; we hebben de best gelezen artikelen van deze week voor je op een rijtje gezet! Zit jouw favoriet er ook tussen? Dit waren de toppers van deze week! 

1. Met dit goedkope middel laat jij je afzuigkap blinken als nooit tevoren!

Een afzuigkap van roestvrijstaal is prachtig, het geeft je keuken een moderne chique uitstraling. Maar het schoonhouden van al dat glimmende staal is bijna een fulltime baan, want élk vlekje is erop te zie. Nou is een keuken gemaakt om te gebruiken en kun je niet voorkomen dat er af en toe wat vlekken te zien zijn, maar irritant zijn ze wel. Gelukkig is er een middeltje waardoor je ze snel verwijdert!

afzuigkap
2. Van deze babynamen krijgen ouders het vaakst spijt! 
Moeder worden is natuurlijk heel bijzonder, niets is nog hetzelfde als je eenmaal je kleintje in je armen hebt gehouden. Eén van de leukste dingen van een zwangerschap is het verzinnen van een naam, maar wat als je daar nou spijt van krijgt? Het gebeurt, dit zijn de namen waarvan ouders het meest spijt hadden
3. Floortje Dessing weer gelukkig in de liefde! 
Floortje had de hoop opgegeven, maar is nu weer helemaal happy, met dít heerschap…
Floortje Dessing
4. Dit geniale nieuwe item is binnenkort bij Primark te krijgen!
Een koude winter lijkt nog ver weg, maar als het aan de Primark ligt begint het nu al met sneeuwen. De Britse budgetketen heeft de kerstballen (in de vorm van Mickey Mouse! Hebben!) al in de winkel liggen en de warme wintertruien hangen ook alweer overal. Wij houden ervan, door Primark krijgen we zowaar zin in de winter.
5. Zelf een gerstekorrel verwijderen? Makkelijk! 
Wij laten ze vaak verwijderen bij een schoonheidsspecialiste, maar wist je dat je ze met een makkelijke methode ook zelf kan verwijderen? Stuk goedkoper en het resultaat is hetzelfde.