We zijn los! Deze 5 boeren kunnen we de aankomende tijd volgen in Boer zoekt Vrouw

Boerin Annemiek

Er is 1 boer die het dit seizoen wel erg heeft getroffen en dat is Annemiek. De knappe boerin mocht maar liefst 633 brieven ontvangen van mannen die dolgraag een beschuitje met haar willen eten. Een tikkeltje verloren staan ze in de woonkamer, die is volgestouwd met pakketten en brieven van aanbidders. Gelukkig staat er een hele club vriendinnen voor haar klaar om haar te helpen met de selectie. Welke tien mannen zien we volgende week terug bij de speeddates? Wij kunnen niet wachten!

Boer Geert

Vrijwel elk seizoen zit er wel een ‘boer Geert’ bij en ook dit seizoen ontbreekt hij niet. De 51-jarige heeft met zijn voorstelvideo een plekje in het programma weten te bemachtigen. Maar liefst 79 vrouwen zagen de Limburger wel zitten en schreven hem een brief. Waar de boer vooral op let bij zijn briefselectie? Een vrouw moet de ‘wauw-factor’ hebben, vertelt hij aan Yvon. Wij zijn heel benieuwd welke tien vrouwen aan deze eis voldoen. Dat zien we volgende week bij de speeddates!

Boer Geert Jan

Naast boer Jan en boer Geert, kent dit seizoen ook nog een boer Geert Jan. Dat wordt alvast oefenen op de namen. De Noord-Hollandse paardenfokker mét eigen frietkraam, ontving 56 brieven van geïnteresseerde dames. Geert Jan is naar eigen zeggen vooral op zoek naar een ‘maatje’. Wanneer Yvon hem de tas met brieven brengt, is hij overdonderd dat hij bij de overgebleven 5 boeren zit en wordt hij zelfs een beetje emotioneel. “Dat had ik niet gedacht”, stamelt hij. Wij hopen van harte dat zijn maatje tussen de brievenschrijfsters zit.

Lees ook: Boer Geert reageert nog steeds op in 2014 ontvangen brieven van briefschrijfsters

Bron: Boer zoekt Vrouw, Libelle | Beeld: Beeldbank Boer zoekt Vrouw, fotograaf: Linelle Deunk