Deze 5 sterrenbeelden zijn het beste in koken

Klopt het bij jou?

De een staat in de keuken omdat (gezond) eten voor hen een noodzakelijk kwaad is en de ander staat graag in de keuken om de keukenprins(es) uit te hangen. Tja, sommigen vinden koken niet leuk en zijn er ook niet goed in en anderen weten de mooiste gerechten uit hun mouw te schudden. Behoor jij tot de laatste categorie? Grote kans dat jij een van deze sterrenbeelden hebt.

Deze sterrenbeelden kunnen het beste koken!

1. Stier (21 april tot 20 mei)

De Stier weet precies wat-ie lekker vindt en weet daardoor de lekkerste gerechten te bereiden. De Stier weet niet alleen welke smaken goed bij elkaar passen, maar weet ook precies hoe een gerecht er mooi uitziet. Daarnaast kookt de Stier met liefde, waardoor het gerecht bijna niet kan mislukken. De Stier serveert niet zomaar een gerecht aan zijn of haar gasten en wil alleen het beste van het beste voor familie en vrienden.

2. Tweelingen (21 mei tot 21 juni)

Tweelingen vinden het vooral leuk om te koken, omdat ze weten wat goed eten teweeg kan brengen. Ze linken eten aan gezelligheid en vinden dat goed eten mensen kan binden. Bovendien is praten over eten een echte ijsbreker. Tweelingen genieten van heerlijk eten en ze vinden het belangrijk om gezond én lekker eten op tafel te zetten. Tweelingen weten precies welke kruiden bij elkaar passen en hun keuken bulkt niet voor niets uit met diverse kruiden. Ze vinden het leuk om gerechten uit andere culturen te leren kennen en proberen dit vaak ook zelf uit in de keuken.

3. Kreeft (22 juni tot 22 juli)

Kreeften vinden het fantastisch om in de keuken te staan om de lekkerste snacks te maken voor familie en vrienden. De Kreeft heeft een aantal gerechten geperfectioneerd, die ze telkens weer veel lof oplevert. Kreeften experimenteren wat minder in de keuken, maar ze weten altijd precies wat ze doen.

4. Weegschaal (23 september tot 24 oktober)

De Weegschaal is een goede kok en experiment continu met nieuwe smaken en met nieuwe methodes om eten te bereiden. Weegschalen weten hun weg in de keuken, maar blinken vooral uit in bakken. Ze weten precies hoe ze een recept van een baksel moeten aanpassen om het zo lekker mogelijk te maken. De Weegschaal is bovendien goed in koken en bakken, omdat ze leren van de fouten die ze in het verleden in de keuken hebben gemaakt.

5. Waterman (20 januari tot 18 februari)

De Waterman vindt koken rustgevend en neemt daarom ook graag de tijd in de keuken. Zo worden de uien perfect gesneden en worden de groentes goed gewassen. Ze vinden het geen probleem om lang in de keuken te staan om zo het lekkerste gerecht te kunnen serveren. Als iemand bij de Waterman komt eten, gaan ze altijd met een verzadigd gevoel naar huis.

Lees ook: Deze zes sterrenbeelden zijn de grootste kerstliefhebbers

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Your Tango | Beeld: Unsplash