De 53-jarige Simon weet het zeker: hij is de zoon van prins Charles en Camilla

Charles en Camilla

De man claimt dat hij de zoon van het koninklijke paar is

De leden van het Britse koningshuis krijgen de laatste tijd veel voor hun kiezen. Prins Andrew ligt onder vuur vanwege zijn vriendschap met de overleden miljardair Jeffrey Epstein en prins Harry en Meghan deelden mee zich terug te trekken als leden van het koningshuis. De royals lijken geen dag rust te hebben, want nu steekt een nieuw gerucht de kop op. Een 53-jarige man weet namelijk zeker dat hij de liefdesbaby is van prins Charles en Camilla.

Zoon van prins Charles en Camilla

Simon Dorante-Day is zeker van zijn zaak: hij is de liefdesbaby van de hertog en hertogin van Cornwall. Simon werd geboren in het Britse Portsmouth, is inmiddels 53 jaar en woont in Queensland (Australië). Toen de man anderhalf jaar oud was, adopteerde een Brits stel hem. Simon claimt dat Camilla – die destijds 18 jaar was – hem afstond ter adoptie. Hoe Simon zo zeker weet dat hij de zoon is van prins Charles en Camilla? Dat vertelde zijn oma hem. “Mijn grootmoeder, die voor de koningin werkte, heeft me meermaals verteld dat ik de zoon ben van Camilla en Charles”, deelt de man met New Idea.

Erkenning

Simon weet honderd procent zeker dat Camilla en Charles zijn ouders zijn. Hij stapt daarom naar de rechter, omdat hij wil dat zij hem erkennen. “Het is een grote stap die ik neem, maar ik heb een antwoord nodig”, legt de man uit. De hertog en hertogin van Cornwall hebben – voor zover dan dus bekend – samen geen kinderen. Prins Charles kreeg uit zijn huwelijk met prinses Diana zoons William (37) en Harry (35). Camilla kreeg met haar ex-man Andrew Parker Bowles kinderen Tom (45) en Laura (42).

Lees ook: Bibi Breijman kreeg burn-out dankzij Waylon

Bron: RTL Boulevard, Linda | Beeld: Videostill YouTube