59-jarige Kitty uit Big Brother wil treinmachinist worden

Big Brother Kitty

‘Fantastisch vind ik het!’

Kitty Mager kennen we natuurlijk van haar deelname aan het realityprogramma Big Brother vorig seizoen. In gesprek met Fawry bij de RTL Boulevard-serie Realitea  blikt de 59-jarige realityster terug op haar deelname en onthult ze dat ze nog absoluut niet stil zit. Ze is namelijk druk aan het studeren om treinmachinist te worden.

Big Brother

In de aflevering van Realitea blikt Kitty terug op haar deelname aan Big Brother. Het was namelijk best een heftige periode voor haar omdat haar vader is overleden tijdens haar deelname aan het realityprogramma. “Ik had daar hele goede afspraken over gemaakt met mijn moeder”, legt ze uit. “Mijn vader had een vorm van alzheimer en ik had echt prachtig gedag gezegd en mijn moeder zei van ‘Kit, mocht er wat gebeuren, jij blijft.’ Ik had afgesproken dat, mocht er wat gebeuren, dat mijn moeder mocht bellen en dat ik eventueel online de uitvaart kon bijwonen. Ik had ook een grote brief geschreven die mijn zoon zou voorlezen voor het geval dat. Ja, en dan hoor je dat je bent genomineerd. Tja, dat was best heftig”, vertelt de realityster.

Treinmachinist

Ondanks haar zieke vader heeft Kitty geen moment getwijfeld over haar deelname. “Ik heb heel veel shit in mijn leven gehad en eindelijk een keertje voor mezelf gekozen”, vertelt ze. Daarnaast timmert de realityster hard aan de weg om treinmachinist te worden. “Ik ben altijd wel aan het knokken geweest en heb altijd gekeken voor een baan, maar dat is niet altijd makkelijk. En dan zie je weer een advertentie en dan denk je nou, zou ik dat wel doen? Ik word zestig in mei, maar ze hebben me wel de kans gegeven en ik ben het gesprek aangegaan.” De eerste examens heeft ze inmiddels gehaald. “Fantastisch vind ik het!”, aldus Kitty.

Lees ook: Mexx uit Een Jaar Van Je Leven onthult inhoud brief

Bron: RTL Boulevard Realitea | Beeld: YouTube videostill Big Brother