De 6-jarige Alina Yakupova is uitgeroepen tot mooiste meisje ter wereld

meisje

Alina is één van de meest gevraagde kindmodellen ter wereld

Het 6-jarige meisje Alina Yakupova is onlangs uitgeroepen tot het mooiste kind ter wereld. Het knappe, blonde meisje ging viral op internet en is inmiddels met zo’n 26 duizend volgers op Instagram het populairste kindmodel ter wereld. Het kleine meisje haalt de ene na de andere grote klus binnen met haar prachtige verschijning. 

Alina wordt op Instagram overspoeld met lovende reacties.

Instagram

De 6-jarige maakte op Instagram op velen een enorme indruk met haar looks. Het duurde vervolgens niet lang tot de kleine blondine – afkomstig uit Rusland – werd verkozen tot knapste kind ter wereld. Dat wierp zijn vruchten af. Ze verscheen in verschillende modebladen als InStyle en Grazia en behoort tot de top kindermodellen.

Reacties

De moeder van de kleine blondine beheert het Instagramaccount van haar dochter en deelt verschillende behind the scene beelden van haar fotoshoots en plaatst zo nu en dan een korte video op Instagram. Haar volgers laten ontzettend veel lovende reacties achter. ‘Prachtig’, ‘Ongelooflijk lief’ en ‘Oh mijn god, het schattigste wat ik ooit heb gezien’, klinkt het in de reacties. Volgens de manager van Yakupova komt het succes niet zomaar uit de lucht vallen. “Het geheim van haar succes ligt niet slechts in haar onaardse schoonheid, maar ook in haar ambitie en voortdurende zelfontwikkeling, ondanks haar jonge leeftijd”, geeft manager Roman Kukhar aan.

Lees ook: Knapperd: zo ziet de dochter van Wolter Kroes eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Unsplash