92-jarige mediamagnaat Rupert Murdoch gaat voor 5e keer trouwen

Rupert Murdoch

Nooit te oud voor liefde, toch?

De 92-jarige Rupert Murdoch heeft zich verloofd met zijn 66-jarige vriendin Ann Lesley Smith die hij afgelopen september heeft leren kennen. Dit wordt het vijfde huwelijk voor de mediamagnaat die zeven maanden geleden zijn scheiding met model Jerry Hall finaliseerde.

Mediamagnaat

Rupert is de oprichter en grootste aandeelhouder van News Corporation, een van de grootste mediabedrijven van de wereld. De Australische mediamagnaat heeft inmiddels Amerikaanse staatsburgerschap en zijn bedrijf deels verkocht. Maar toch heeft de 92-jarige ondernemer nog steeds veel invloed in de Engelstalige nieuws- en entertainmentindustrie.

Huwelijk

Rupert vertelde het heugelijke nieuws dat hij voor de vijfde keer gaat trouwen aan de Amerikaanse krant The New York Post. Hij heeft zijn nieuwe liefde ten huwelijk gevraagd in New York en geeft aan “ontzettend nerveus” te zijn geweest. “Ik was bang om verliefd te worden. Maar ik wist dat dit de laatste keer zou zijn. Beter wel”, grapte de 92-jarige. Ook laat hij weten er naar uit te kijken om de rest van zijn leven te delen met zijn nieuwe liefde.

Vorige liefdes

Rupert heeft al vier keer eerder het jawoord gegeven. Een half jaar geleden was hij namelijk nog getrouwd met model Jerry Hall. Daarvoor gaf hij het jawoord aan ondernemer Wendi Deng, samen hebben zij twee dochters. Ook is hij getrouwd geweest met een schotse journaliste Anna Murdoch Mann met wie hij drie kinderen kreeg en zijn eerste vrouw was Patricia Brooker, een voormalig stewardess waarmee hij een dochter heeft.

Bron: Nu.nl, RTL Boulevard, HLN | Beeld: NL Beeld / BrunoPress