98-jarige Ada zorgt nog altijd voor haar 80-jarige zoon: ‘Moeder ben je voor het leven’

Ada en haar 80-jarige zoon zijn onafscheidelijk

Hoewel de liefde voor je kind onvoorwaardelijk is, zien sommige ouders hun kinderen toch wel graag de deur uitgaan wanneer ze volwassen zijn. Maar wanneer er dan wat met ze is, dan sta je meteen bij je kind op de stoep. De 98-jarige Ada weet als geen ander dat je altijd de moeder van je kind bent en blijft. 

De hoogbejaarde Ada zorgt met veel liefde voor haar 80-jarige zoon.

Goedemorgen
Ze mag dan wel bijna 100 jaar oud zijn, maar dat maakt voor Ada Keating niets uit. Ze zorgt nog altijd met veel liefde voor haar inmiddels tachtigjarige zoon. Ze verhuisde zelfs speciaal voor haar zoon Tom naar een zorgcentrum omdat hij speciale zorg en steun nodig heeft. Ook kan Ada haar zoon op deze locatie zelf beter verzorgen. “Elke avond ga ik Tom goedenacht wensen in zijn kamer en ’s ochtends sta ik daar weer om hem goedemorgen te wensen”, vertelt de moeder aan Liverpool Echo.

Verhuizen
Tom is de oudste zoon van Ada en wist nooit de liefde van zijn leven te vinden. Hij bleef hierdoor vrijwel zijn hele leven bij zijn moeder wonen. Tom, die zelf inmiddels ook hoogbejaard is, had speciale zorg nodig en moest daarom verhuizen naar een verzorgingstehuis. Ada, die nog wel zelfstandig kon leven, besloot ook te verhuizen zodat ze bij haar zoon kon zijn.

Onafscheidelijk
Tom en zijn moeder zijn onafscheidelijk. Elke ochtend ontbijten ze samen en wanneer Ada een afspraak bij de kapper heeft, zit Tom vol smart voor het raam te wachten tot zijn moeder terugkeert. “Dan strekt hij zijn armen uit en geeft hij me een dikke knuffel. Moeder ben je voor het leven.” Overigens is Tom niet de enige zoon van Ada. Ze heeft meerdere kinderen; zij komen hun moeder en broer regelmatig opzoeken. Ze vinden het altijd heel fijn dat hun moeder zo goed voor hun broer zorgt; zo is hij nooit eenzaam.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill