Eerste aanvaring tussen MAFS-koppel Thierry en Sanne is een feit

Sanne barstte na de confrontatie met Thierry in tranen uit

Ze leken hét droomkoppel van dit seizoen: Thierry en Sanne. Het stel geniet van de huwelijksreis in het prachtige Italië en leert elkaar daar echt goed kennen. Ook elkaars minder leuke kanten. De eerste irritaties tussen de twee worden duidelijk en Sanne heeft zichtbaar moeite met de confrontatie met Thierry.

Confrontatie tussen Thierry en Sanne

De kijkers van Married at first Sight krijgen geen genoeg van de geweldige match die Thierry en Sanne lijken te zijn. Toch gaat niet alles tijdens de huwelijksreis in Italië van een leien dakje. De aanvaring ontstaat nadat Sanne graag een ijsje wil kopen. “Wil je een lekker pistache ijsje?”, vraagt Sanne aan haar man. “Nee, ik wil helemaal niets”, is het antwoord van Thierry. Sanne blijft aandringen en Thierry blijft herhaaldelijk nee zeggen op al het lekkers in de Italiaanse ijswinkel. Sanne lijkt zich hier niets van aan te trekken en bestelt tóch een ijsje voor Thierry.

Sanne in tranen

Thierry lijkt het te accepteren in de winkel en neemt het ijsje aan. Eenmaal terug in het hotel, buiten het zicht van de camera’s, spreekt hij haar op haar gedrag aan. “Ik vond het niet relaxed, de manier waarop ze dat heeft aangepakt”, legt Thierry later voor de camera uit. Na de confrontatie barst Sanne in tranen uit en doet ze haar kant van het verhaal. “Het is gewoon een beetje uit enthousiasme. Ik vind het leuk als hij dat dan ook heeft.” Ze ziet in dat ze fout zat bij Thierry. “Als hij aangeeft dat-ie het niet wil, moet ik dat gewoon accepteren.”

Twijfelachtig

Door het voorval is Sanne duidelijk gaan nadenken over haar toekomst met Thierry. “Ik had misschien wel gehoopt dat ik al een andere klik bij hem had gevoeld”, onthult ze voor de camera. Voor haar gevoel wordt de druk steeds hoger. “We moeten hierna gaan samenwonen. Het komt best wel dichtbij nu en we moeten gaan beslissen of we samen door willen, of niet. En ik weet het gewoon niet.” Hoe het tussen Thierry en Sanne verder gaat verlopen, zien we in een nieuwe aflevering, vanavond om 20:30 op RTL 4.

Lees ook: Jong geleerd is oud gedaan: Heel Holland Bakt komt met een kinderserie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill