Goed nieuws! ABBA maakt een comeback met twee nieuwe nummers

abba

Na 35 jaar brengt ABBA opnieuw muziek uit

Het is alweer 35 jaar geleden dat ABBA voor het laatst nieuwe muziek uitbracht. Afgelopen weekend kwam de popgroep met goed nieuws: in december 2018 kunnen we weer volop meeswingen met de Zweedse muziekgenieën. De band brengt namelijk maar liefst twee nieuwe nummers uit.

Mamma mia!

35 jaar

De bandleden zijn 35 jaar geleden gestopt met de populaire popgroep ABBA. Ze zijn dan ook aardig op leeftijd: Agnetha Fältskog is 68, Benny Andersson is 71, Björn Ulvaeus is 73 en Anni-Frid Lyngstad is 72. In december dit jaar gaat ABBA echter weer optreden, maar wel op een hele bijzondere manier: er komen hologrammen op het podium te staan van hoe de Zweden eruit zagen in hun hoogtijdagen in 1979.

Twee liedjes

De band kondigt aan dat ze maar liefst twee nieuwe nummers aan het maken zijn. De titel van één nummer is al bekend: I Still Have Faith in You. De beslissing om nieuwe muziek uit te brengen kwam voort uit de tour. Volgens de band voelde de hereniging alsof ze ‘slechts kort op vakantie waren geweest’. Ook stellen ze dat ‘hoewel we ouder zijn geworden, de muziek is compleet nieuw. En het voelt goed.’ Wij zijn erg benieuwd naar de nieuwe nummers en hopen dat ze net zo de pan uit swingen als ABBA’s oude hits.

Lees ook: Bevestigd: André Hazes en Monique zetten definitief punt achter relatie

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: Flickr by Graham C99