ABBA brengt vrijdag voor het eerst in 39 jaar weer nieuwe muziek uit

ABBA muziek

Het langverwachte moment is eindelijk aangebroken

Chiquitita, Dancing Queen, Fernando, Waterloo, moeten we nog even doorgaan? De hits van ABBA zijn eindeloos, maar volgende week vrijdag voegt de Zweedse popgroep daar – voor het eerst in bijna veertig jaar – wat nieuwe muziek aan toe. Dat meldt de Britse krant The Sun.

Nieuwe muziek

In mei dit jaar klonken de eerste geluiden al over nieuwe muziek van ABBA, maar nu lijkt het dan eindelijk zover te zijn. Voor het eerst in 39 jaar komt de Zweedse popgroep volgende week vrijdag met nieuwe songs, zo meldt The Sun. “Dit is zo belangrijk. Björn, Benny, Agnetha en Anni-Fris wachten al zo lang op dit moment”, vertelt een bron aan de Britse krant. “Ze zijn zo opgewonden.” Nou, anders wij wel!

ABBA-tars

En dat is niet het enige goede nieuws voor ABBA-liefhebbers. Ook de nieuwe show ‘ABBA Voyage’ zou niet lang meer op zich laten wachten. In de show treden bandleden Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Fältskog en Anni-Frid Lyngstad (helaas) niet zelf op, maar hebben ze passende vervangers geregeld. Ze schakelen namelijk de hulp in van de zogenoemde ABBA-tars – hologrammen van de ABBA-sterren. “Bjorn, Benny, Agnetha en Anni-Frid zullen allemaal aanwezig zijn op de openingsavond”, klinkt het. “En dan zullen ze de ABBA-tars onthullen, hun hologrammen. In de show zal te zien zijn hoe de ABBA-tars optreden en tegen het publiek praten. Het zal echt een stap terug in de tijd zijn. Dit wordt echt spectaculair.”

Lees ook: Thuis sporten? Doe eens een Mamma Mia of High School Musical workout

Bron: HLN | Beeld: BrunoPress