Deze acht BN’ers gaan uit de kleren voor tv-programma ‘For One Night Only’

acht BN'ers For One Night Only

Dit zijn de namen van de mannen die het aandurven om naakt op tv te verschijnen 

Vorige week werden de eerste vier namen bekend gemaakt van de mannen die deelnemen aan het nieuwe eenmalige programma For One Night Only. Dit waren niemand minder dan Simon Keizer, Viggo Waas, Jasper Demollin en Thijs Römer. Inmiddels is bekend gemaakt dat zij worden vergezeld door Jan Versteegh, Sander Lantinga, Peter Faber en Kenzo Alvares. De laatst genoemde houdt echter de kleren aan, maar helpt de mannen als choreograaf om alles in goede banen te leiden.

Met het programma vragen de mannen aandacht voor prostaat- en teelbalkanker.

For One Night Only

De acht namen zijn nu dan eindelijk bekend! De mannen gaan in de uitzending van het programma For One Night Only: He-le-maal naakt op donderdag 14 november volledig uit de kleren. Acteurs, zangers en cabaretiers komen samen om een iconische dansact (gebaseerd op The Full Monty) op te voeren. De act eindigt, net als in de film, met volledig naakte mannen op het podium. Met de actie hopen de bekende Nederlanders het taboe rondom prostaat- en teelbalkanker te doorbreken.

Prostaat- en teelbalkanker

Bij mannen is prostaat- en teelbalkanker de meest voorkomende vorm van kanker en daarom is het van groot belang om meer bewustwording te creëeren in onze samenleving. Wanneer de kanker in een vroeg stadium wordt geconstateerd, is het in veel gevallen nog goed te behandelen. LINDA roept daarom ook met de hashtag #checkzijnzaakje vrouwen op om hun man aan te moedigen bij klachten of twijfel naar een arts te gaan. Op deze manier kan deze vorm van kanker bij mannen hopelijk sneller gediagnostiseerd worden, zodat het beter te behandelen is.

Het programma For One Night Only: He-le-maal naakt zal op donderdag 14 november om 20:30 te zien zijn bij Net5. Bekijk hier de foto van de acht bekende Nederlanders.

Lees ook: Kijkers ‘Steenrijk, Straatarm’ vol lof over prachtig einde voor arm gezin

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Net5 | Beeld: videostill Shownieuws