Zo zien de acht kleinkinderen van prinses Beatrix eruit

Beatrix

Wat een gezellige kiekjes!

Hieperdepiep, hoera! Prinses Beatrix mag vandaag maar liefst tachtig kaarsjes uitblazen. Volgens de berichten viert de voormalig koningin van Nederland deze heuglijke gebeurtenis rustig met haar familie. Hoewel, als je bedenkt dat de prinses is gezegend met acht prachtige kleinkinderen, zullen die vast wel wat leven in de brouwerij brengen.

Ter ere van de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix deelde de RVD al een paar prachtige portretten van de moeder van koning Willem-Alexander. Maar dat is nog niet alles, want het delen van beeldige kiekjes gaat gewoon door.

Tachtig kaarsjes
Op social media verschijnen diverse plaatjes van de prinses. Zowel foto’s uit de oude doos als plaatjes die we nooit eerder hebben gezien; alles komt voorbij. Zo deelt de RVD een foto van koningin Beatrix in 1998 die danst met Prins Claus en wordt er een prachtig familiekiekje van vroeger gedeeld. Een van de nieuwste foto’s die werd gedeeld is een familieplaatje van prinses Beatrix met al haar kleinkinderen. Amalia, Alexia, Ariane, Luana, Zaria, Eloise, Claus en Leonore; ze pronken allemaal op de foto. Bekijk de foto van prinses Beatrix met haar trots hieronder.

prinses Beatrix

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron en beeld: RVD, Jeroen van der Meyde