Achtste kindje op komst voor Emile Ratelband: ‘Ik ben zo gelukkig!’

Emile wordt dit jaar vader van zijn achtste kindje

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, lijkt het credo van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband te zijn. De 69-jarige, die al zeven kinderen heeft, mag met behulp van een draagmoeder dit jaar zijn achtste kindje verwelkomen. 

Emile heeft het nieuws ook al met zijn andere kinderen gedeeld.

‘Zo gelukkig’

In de uitzending van het SBS6-programma 6 Inside deelde Emile Ratelband woensdagavond het heuglijke nieuws met televisiekijkend Nederland. “Ik word vader!” vertelde Emile enthousiast. Zijn blijdschap steekt hij zeker niet onder banken. “Ik ben zo blij, ik ben zo gelukkig”, vertelde hij over de komst van zijn achtste kindje.

Nieuwjaarswens

Met behulp van een draagmoeder zal Emile dit jaar weer vader worden. De vrouw die zijn kindje draagt maakte het nieuws op een lieve manier met hem bekend met oud en nieuw. “Ik heb een kaartje gekregen, het is de mooiste nieuwjaarswens van mijn leven”, aldus Emile.

Kinderen

Ook de andere kinderen van Emile, waarvan de oudste de 40 jaar al is gepasseerd, zijn blij voor hun vader. “De kinderen vinden het eigenlijk allemaal leuk. De een heeft er meer moeite mee dan de ander.” Door niets of niemand laat de 69-jarige de pret drukken. Zo vertelt hij in het SBS6-programma dat hij ook al bij een babyzaakje is langs geweest en dat het toch wel wat met hem deed.

Vorig jaar dacht Emile al een achtste én negende kindje te kunnen verwelkomen, maar het mocht helaas niet zo zijn. De draagmoeder van de tweeling van Emile kreeg in november een miskraam.

Lees ook: Emile Ratelband heeft na miskraam een nieuwe draagmoeder gevonden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: 6 Inside | Beeld: Videostill