Deze acteur verlaat binnenkort Goede Tijden Slechte Tijden

Na zeven jaar wil de acteur zich op andere dingen richten

Het zijn slechte tijden voor de populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden: veel acteurs besluiten op te stappen om zich te focussen op andere carrièremogelijkheden. Ditmaal heeft acteur Guido Spek laten weten de handdoek in de ring te gooien. 

Na zeven jaar heeft Guido besloten zich te willen richten op andere dingen.

Tijd voor vernieuwing

Guido Spek, de acteur achter het personage Sjoerd Bouwhuis, wil zich richten op nieuwe avonturen na zeven jaar bij GTST te hebben gewerkt . Aan RTL Boulevard vertelt Guido waarom: “Ik heb het enorm naar mijn zin bij GTST. Ik ben altijd helemaal voor de rol gegaan, maar er zijn veel meer dingen die ik kan en wil doen: schrijven, het theater in en muziek maken.”

Vakantie in de bergen

Over deze toch wel ingrijpende beslissing heeft de acteur lang na moeten denken. Een jaar geleden besloot hij te willen stoppen met de soap toen hij op vakantie was naar een huisje in de bergen: “Ik lag in bad en had al een week niet meer op sociale media gekeken. Dan komen de ideeën.” Bang dat hij zijn werk in de soap gaat missen, is hij niet: “Ik ben niet bang voor ‘het grote zwarte gat’, maar ik ben wel benieuwd of ik het publiek en de fans van Sjoerd zo ver kan krijgen om naar wat Guido doet te gaan kijken.”

Lees ook: André Hazes biedt excuses aan: “Velen van jullie hebben me gewaarschuwd”

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: videostill