Wel erg vroeg: bij de Action liggen de paaseitjes al in de schappen

Beter te vroeg dan te laat

Menigeen kan het maar moeilijk verwerken dat kerst nu echt achter ons ligt en de gezellige dagen voorbij zijn. Action lijkt hier ook een van te zijn, maar de winkel lost dit euvel meteen op. Hoe dan? Heel simpel: de schappen van de budgetketen zijn al gevuld met paaseitjes.

De kerstkransjes worden meteen ingeruild voor paaseitjes.

Pasen

Kerst lijkt meteen plaats te moeten maken voor Pasen. Hoewel het nog meer dan honderd dagen duurt voordat Pasen aanbreekt, heeft de Action al wel veel paassnoep in het assortiment opgenomen. De keten verkoopt niet alleen paaseieren, maar de liefhebber kan er ook al terecht voor chocoladehazen en andere paasspullen.

Vroeg

Op internet vragen mensen zich ietwat verward af of dit wel de bedoeling is. De keten beaamt dat het vroeg is, maar er is zeker geen sprake van een vergissing. “Het kerstspul gaat er rond deze tijd uit en daar komen de paasspullen voor in de plaats”, vertelt een woordvoerder aan Editie NL. “We vieren Pasen pas eind april, daardoor lijkt het nog vroeger dan normaal. Maar aan het einde van de zomervakantie hebben we ook altijd al kerstspullen. Mensen vinden het leuk om dit soort festiviteiten vooruit te plannen.”

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Editie NL | Beeld: Pixabay