Action roept per direct dit product terug vanwege productiefout

Klanten worden verzocht dit product direct terug te brengen naar de winkel

Budgetketen Action is een van de populairste winkelketens in ons land. We vinden hier vaak de mooiste pareltjes voor een spotprijs. Daarnaast is het assortiment zeer uitgebreid, dus vinden we hier vaak voor ieder wat wils. Helaas gaat er ook weleens iets mis, zo ook bij dit product dat de Action per direct terugroept naar haar filialen.

Heb jij onlangs dit product nog gekocht bij de Action?

Productiefout

De budgetketen waarschuwt in een veiligheidsbericht voor de glazen led-kaars. Deze zou een productiefout bevatten, waarbij de batterij heet kan worden en kan openbarsten als de was van de kaars is opgebrand. Dit kan voor erg gevaarlijke situaties zorgen en daarom wordt verzocht de kaars dan ook niet te gebruiken.

Glazen led-kaars

Het gaat om de glazen led-kaars van 8,5 x 10 centimeter met artikelnummer 2571589 en EAN 8718964053902, 8718964053919 en 8718964053926. De kaarsen werden verkocht tussen 26 november 2018 en 16 februari 2019. Klanten worden dringend verzocht de led-kaars niet (meer) te gebruiken en direct terug te brengen naar een Action-winkel. Een bon is niet nodig om de kaars te kunnen retourneren. Klanten krijgen het volledige aankoopbedrag terug. Zie in de onderstaande afbeelding om welk product het gaat.

Lees ook: Om deze reden moet je je hond nooit op de bijrijdersstoel laten zitten

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: NVWA | Beeld: Screenshot Google Maps