Ad Visser weigert zonnebril af te zetten in Op1-uitzending

De presentator heeft een goede reden

Oud-televisiepresentator Ad Visser maakte met zijn acte de présence bij Op1 de tongen flink los. Het voormalige Toppop-icoon besloot namelijk zijn donkere zonnebril tijdens de uitzending op te houden, ondanks dat presentatrice Carrie ten Napel hier meerdere keren op aandrong. “Het is een pijnlijke situatie”, aldus Ad.

Pijnlijke situatie

Ad Visser schoof bij OP1 aan om te praten over veertig jaar Ahoy. Veel kijkers, waaronder de presentatrice, hadden alleen geen oog voor zijn bijdrage aan het programma, maar vooral voor zijn zonnebril. Toen Carrie ten Napel hem in het begin van de aflevering vroeg waarom hij ervoor heeft gekozen om ‘cool’ aan tafel te zitten, reageerde Ad stellig: “Het is helaas een pijnlijke situatie. Ik ben vanmiddag op mijn echte bril gaan zitten. En de enige reservebril die ik heb, is deze met geslepen glazen. Dus ik heb of een optie om helemaal niets te zien, of deze. Dus dan kies ik deze.”

Voor de kijkers

Carrie benadrukt nog dat de kijkers thuis het misschien fijner vinden om Ad zonder bril te zien, maar daar hoeft Ad niets van te weten. “Ik wou het zo houden”, reageert de oud-presentator. Carrie voelde de kijkers waarschijnlijk goed aan, want veel mensen deelden hun ongenoegen op Twitter. Zo schrijft iemand: “Is er nou niemand die tegen Ad zegt… Joh, doe dat maar niet.” Een andere kijker vergelijkt Ad met een straaljagerpiloot en schrijft: “Ad Visser gaat zodadelijk opstijgen.”

‘Geweldig’

Het waren overigens niet alleen negatieve woorden die online te lezen waren, veel mensen konden de actie ook wel waarderen. “Geweldig dat Ad Visser lekker zichzelf blijft”, schrijft iemand. De Toppop-presentator konden we vroeger uittekenen in opvallende outfits en grote bril. De zonnebril past dan ook helemaal in zijn straatje, vindt ook een andere Twitteraar: “Je hebt helemaal gelijk dat je die zonnebril draag. Staat ook nog goed!”

Lees ook: Oya lélé: zoektocht K2 zoekt K3 start vanaf deze datum

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill OP1