Adele moest vijf keer per week in therapie na scheiding

adele

‘Ik ben weer met therapie begonnen, nadat ik er een paar jaar geleden mee ben gestopt’

Zangeres Adele is alweer een tijdje helemaal gelukkig in de liefde met haar vriend Rich Paul. Toch heeft de 34-jarige celebrity niet altijd geluk gekend in de liefde. Zo is ze in 2019 gescheiden van haar inmiddels ex-man Simon Konecki. Deze scheiding heeft haar een enorme klap gegeven, waardoor ze vijf dagen per week in therapie moest.

Therapie

Hoewel het nu weer beter gaat met de zangeres, heeft ze afgelopen vrijdag tijdens een optreden laten weten opnieuw in therapie te gaan. “Ik ben weer met therapie begonnen, nadat ik er een paar jaar geleden mee ben gestopt. Het was weer nodig”, aldus Adele. “Toen ik door mijn scheiding ging, had ik in feite vijf therapiesessies per dag. Maar nu doe ik het, omdat ik er gewoon zeker van wil zijn dat ik mezelf elke week ‘bijvul’ en ik jullie alles kan geven.”

Vrienden

Daarbij vertelt ze ook hoe ontzettend belangrijk het is om goede vriendschappen te hebben in moeilijke tijden zoals – in haar geval – een scheiding. “Een relatie die uit elkaar valt, of je nu getrouwd bent of niet, is heel moeilijk en echt traumatisch”, liet ze weten. “Hou je vrienden dichtbij je, want ze zijn beter dan welke man dan ook, beter dan welke vrouw dan ook. Je vrienden zijn voor het leven.”

Grootste angst

Tijdens datzelfde optreden benoemt ze ook een van haar grootste angsten, namelijk: optreden. Volgens de zangeres is dat ook precies de reden dat ze niet heel erg vaak toert. “Mijn therapiesessie van deze week was echt interessant. Het ging over deze show”, vertelde ze. “Ik word altijd zo emotioneel. Ik hou van muziek maken, maar er is iets aan liveoptreden dat me echt angst aanjaagt en me doodsbang maakt. Daarom reis ik de wereld ook niet over. Ik deed het de vorige keer om te bewijzen dat ik het kon.”

Lees ook: ‘We kunnen volgend jaar weer geconfronteerd worden met een gastekort’

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress