Adele showt transformatie met voor- en nafoto’s op Instagram

Adele transformatie

De zangeres is inmiddels al veel kilo’s afgevallen

Het was even schrikken voor de fans van de 32-jarige zangeres Adele. Ze verdween enkele maanden uit de schijnwerpers, maar toen ze weer door de paparazzi werd gevonden was er een grote transformatie te zien. De zangeres was namelijk in een korte periode heel wat kilo’s verloren. De media stonden op de kop, want hoe kon ze ineens zoveel kilo zijn afgevallen? Nu deelt Adele voor het eerst voor- en nafoto’s op Instagram.

Transformatie Adele

Over het algemeen is de Britse zangeres nogal gesteld op haar privacy. Ze deelt daarom zelden een foto van haarzelf op social media. Tot nu, want we krijgen een uniek kijkje in het leven van de zangeres. Ze deelt meerdere foto’s van haarzelf. De eerste foto is duidelijk enige tijd geleden gemaakt tijdens een optreden en we zien haar op deze foto in een zwarte jurk. Om het verschil in haar uiterlijk te verduidelijken, deelt ze kort na deze foto nog twee foto’s. Op de eerste foto is ze hurkend voor de televisie in een comfortabele outfit te zien. Eén foto daarna zien we Adele in dezelfde zwarte jurk als tijdens haar optreden, maar hier is duidelijk te zien dat ze inmiddels wel heel wat is afgevallen.

View this post on Instagram

?

A post shared by Adele (@adele) on

View this post on Instagram

5 ciders in ??

A post shared by Adele (@adele) on

‘Intens’ dieet

De personal trainer van Adele, Camilla Goodis, onthulde eerder al dat de zangeres inmiddels al 35 kilo is verloren. Volgens Goodis volgt Adele een ‘intens’ dieet, waarbij ze slechts de helft van haar calorieën binnenkreeg en veel groene smoothies dronk. Daarbij staat Adele ook regelmatig in de sportschool en lijken de kilo’s er bij haar af te vliegen. De reacties van haar fans over het grote gewichtsverlies waren gemend. Velen waren positief over het gezonde uiterlijk van Adele. Anderen vonden juist dat de zangeres er ongezond en mager uitziet. Of Adele nu nog steeds het intense dieet volgt om haar gewicht te behouden is niet bekend.

Lees ook: Oud-trainer over transformatie Adele: ‘Ze wil gewoon gezond worden, niet dun’

Bron: RTL Boulevard, Instagram Adele | Beeld: Videostill