Wat zie jij als eerste in deze afbeelding? Dit zegt het over je persoonlijkheid!

afbeelding persoonlijkheid

Zie in deze afbeelding vissen, een gorilla, leeuw of boom?

Onze trouwe lezers is het vast niet ontgaan dat we regelmatig een raadsel, zoekplaatje of quiz delen. Maar wist je ook al dat sommige afbeeldingen meer over je kunnen zeggen dan je zou denken? Een goed voorbeeld is de bovenstaande afbeelding. Zie jij als eerst een leeuw, gorilla, boom of de twee vissen?

Leuk weetje: deze afbeelding is het logo van de dierentuin Pittsburgh Zoo & PPG Aquarium in Amerika.

Boom

Wanneer je als eerst een boom ziet in de afbeelding, ben je niet de enige. De meeste mensen zullen namelijk de duidelijk aanwezige, zwarte boom in het midden van het plaatje als eerste zien. Dit betekent dat jij praktisch bent ingesteld. Je denkt logisch na en denkt meer vanuit je verstand dan vanuit je hart. Het maken van rationele beslissingen ligt recht in jouw straatje. Ook kan het betekenen dat je niet altijd goed in contact staat met je emoties en je het moeilijk vind om jezelf te uiten. Je mag zo nu en dan wel eens proberen om wat meer risico’s te nemen en spontane acties te ondergaan.

Gorilla

De mensen die een gorilla als eerst in de afbeelding zien, hebben de kans een lager zelfbeeld te hebben. Je bent perfectionistisch en soms vaak hard voor jezelf. Jouw standaard ligt erg hoog en je verwacht alleen het allerbeste. Erg lastig, want het is niet altijd mogelijk om deze standaarden te halen. Toch ben je ook erg nieuwsgierig ingesteld en hou je ervan om nieuwe dingen te ontdekken en te ervaren. Blijf je focussen op wat goed is voor jou en niet wat andere mensen van jou verwachten.

Leeuw

Zag je als eerst een leeuw in de afbeelding? Dan betekent dit dat jij van je vrijheid houdt, onafhankelijk bent en vooral vanuit je instinct handelt. Mensen in hokjes plaatsen is niets voor jou. Voel je je in een hoek gedreven? Dan heb jij de neiging om snel je ‘klauwen’ uit te slaan. Dit kan bij anderen soms wat te direct overkomen. Jij hebt veel lol in het leven en probeert er alles uit te halen wat erin zit. Je hebt een goed hart, maar hebt soms niet in de gaten hoe je bij andere personen over kunt komen.

Vissen

Hoewel de vissen niet prominent aanwezig zijn in de afbeelding, zijn deze twee kleine vissen onderin de afbeelding jou wel als eerste opgevallen. Je bent een introvert persoon en je houdt je liever wat meer op de achtergrond. Jij laat niet snel jouw echte aard zien aan anderen. Toch kun je het altijd goed met iedereen vinden, ben je betrouwbaar en bouw je na verloop van tijd een goede band op met andere mensen. Door jouw empathische karakter ben je erg geliefd in je omgeving en willen mensen graag bij jou in de buurt zijn.

Lees ook: Let op: gevaarlijk YouTube-virus gaat razendsnel rond via Facebook Messenger

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Cosmopolitan | Beeld: logo Pittsburgh Zoo & PPG Aquarium