Hoe is het afgelopen met Silio en Marissa uit MAFS?

Zouden de twee samen zijn?

Dat het tweede seizoen van het programma Married at First Sight: Match or Mistake veel losmaakt bij kijkers, moge inmiddels duidelijk zijn. Elke dinsdag en woensdag staat X (voormalig Twitter) weer roodgloeiend van de mensen die zicht uitlaten over de deelnemers van dit seizoen. Maar helaas voor de fans, kwam dinsdag alweer de laatste aflevering online. Eén waarin we onder andere antwoord krijgen op die o zo brandende vraag: is er iets opgebloeid tussen Silio en Marissa?

Driehoeksverhouding

In het programma was er veel te doen wat betreft de ontwikkelingen rondom de ‘driekhoeksverhouding’ van Silio, Marissa en Rosa. Het bleek dat Silio met beide dames had gezoend en dat hij hen vervolgens had opgedragen om hierover te zwijgen. Tijdens een Stay or Leave-ceremonie kwam dan toch het hoge woord eruit en het drama was compleet. Maar achteraf leek het toch wat anders te zitten. In de één na laatste aflevering kwam namelijk aan het lich dat Silio met beide dames ook het bed heeft gedeeld. Juicy!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Samen of niet?

Het laatste wat de kijker te horen kreeg, was dat Silio en Marissa hun gevoelens voor elkaar in ieder geval gingen uitzoeken. En dan vragen wij ons natuurlijk af: is er liefde ontstaan tussen de twee? “We hebben nog twee keer afgesproken na het programma”, begint Marissa. Wat Silio daarop reageert, zegt eigenlijk al genoeg. “Twee keer?”, roept hij verbaasd uit. Marissa: “Eén keer in Amsterdam en één keer bij jou thuis.” Er lijkt een lichtje te gaan branden bij Silio en hij knikt instemmend.

Nu dat misverstand uit de lucht is, vervolgt Marissa haar verhaal. “We zijn erachter gekomen dat we elkaar wel heel erg leuk vinden, maar de afstand is wel echt een ding. We zijn beiden echt heel erg druk. En ik denk dat we elkaar niet leuk genoeg vinden, want als je elkaar echt leuk vindt, heb je dat wel voor elkaar over.” Jammer!

Nieuwe vlam

Dat het niet gelukt is met Silio, betekend niet dat Marissa ongelukkig is in de liefde. Integendeel! Ze fleurt helemaal op als ze vertelt dat ze inmiddels een maand samen is met haar nieuwe vlam. “Maris is verliefd”, luidt haar statement. Silio houdt de boot naar eigen zeggen voorlopig nog even af, omdat hij nu pas merkt wat zijn deelname aan MAFS met hem heeft gedaan. “Ik merk dat ik er op dit moment geen behoefte aan heb.”

Lees ook: Wendy staat weer open voor de liefde na gefaald MAFS-avontuur

Bron: Love Reality | Beeld: Married at First Sight