Aflevering #BOOS met heftige beelden vechtpartij Tim Hofman online

Tim Hofman

De beelden van de vechtpartij zijn vrij heftig

In de nieuwe aflevering van de YouTube-serie #BOOS zijn de heftige beelden van de vechtpartij tussen presentator Tim Hofman en huisbaas Ton Hendriks te zien. Het spraakmakende incident werd deze week veel besproken in de media en door het online zetten van de beelden wil Tim zijn kant van het verhaal laten zien. Na een ogenschijnlijk rustig gesprek tussen de twee loopt het ineens volledig uit de hand en werkt Ton Hendriks Tim en zijn crew met harde hand de deur uit. 

Voordat Tim zich aan Hendriks voorstelde laat hij een confettikanon afgaan, waar de huisbaas van schrikt. Desalniettemin staat hij Tim aanvankelijk rustig en vriendelijk te woord, maar als het doel van het bezoek duidelijk wordt slaat de sfeer snel om. Een tweede man verschijnt, die de presentator hardhandig naar buiten werkt, met hulp van Ton Hendriks. De camera valt op de grond en de kijker hoort alleen nog geschreeuw.

Geen nieuwe afleveringen
Buiten aangekomen lopen de gemoederen verder op en de ruzie gaat nog tien minuten door, totdat de politie komt. Hofman vertelt dat de schade groot is; zijn kaak is gebroken, de cameraman is gewond geraakt, een studente heeft verwondingen aan haar arm en een andere studente liep een hersenschudding en een gekneusde rib op tijdens de vechtpartij. Tim verwijst in #BOOS eveneens de geruchten dat Tim huisbaas Ton geslagen zou hebben naar het rijk der fabelen. “Ik ben toch niet gek. Ik ben vragensteller, dan ga ik toch niet lopen te vechten, zelfs niet als ik zelf word geslagen”, zegt Tim over de uitlatingen van Ton. Er zullen voorlopig geen nieuwe afleveringen van #BOOS verschijnen. Bekijk de beelden zelf hieronder, maar let op: deze kunnen als heftig worden ervaren.

\

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: AD | Beeld videostill