Aha, dus dít is de reden dat Nespresso® cupjes niet in de supermarkt te koop zijn!

Waarom zijn Nespresso cups niet in de winkel te koop?

Elke ochtend een kopje koffie, het is voor veel mensen de enige manier om hun dag een beetje fijn te starten. Ieder heeft zo zijn eigen voorkeur wat koffie betreft, sommigen hebben een Senseo, anderen filterkoffie en er zijn ook genoeg mensen met een Nespresso-apparaat in de keuken. De keuze in de supermarkt is wat betreft die laatste dan ook reuze, je kan kiezen uit hele schappen vol met gekleurde cupjes. Opvallend dat de échte Nespresso-cupjes niet in de supermarkt te krijgen zijn. 

Cupjes van allerlei merken in tientallen kleuren en smaken, als bezitter van een Nespresso-apparaat kan je je lol niet op als je langs het koffieschap loopt. Maar voor het kopen van de echte Nespresso-cupjes moet je je wenden tot het online winkelen of naar een speciale Nespresso-winkel togen, die lang niet bij iedereen om de hoek staat. Directeur Mark Ruijgrok heeft hier zo zijn redenen voor:

Exclusief
“Als je Nespresso in de supermarkten stalt, dan geef je het product eigenlijk uit handen. Dat willen wij niet”, laat de topman weten. Mark vertelt dat de voornaamste reden hiervan is om op deze manier het contact met de klant zo persoonlijk mogelijk houden. “Dan weten we wat de klant bestelt, zodat we diegene kunnen informeren over nieuwe producten en speciale acties.” Het merk is dan ook geenszins van plan de producten in de supermarkt beschikbaar te stellen, waardoor er als liefhebber niets anders op zit dan online of in een speciale winkel je slag te slaan. Ach, dan plakken we er voortaan een leuk uitje aan vast!

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Beau Monde | Beeld Nespresso