Aha! Zo ziet Haico uit Boer zoekt Vrouw eruit zonder hoofddoekje

Haico

Was jij al die tijd ook zo benieuwd?

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw Europa is eindelijk weer van start gegaan. Met vijf gloednieuwe boeren kunnen we weer volop genieten van de nieuwsgierigheid bij de brieven, de soms wat ongemakkelijke speeddates, de avontuurlijke dagdates, de gezellige logeerpartijtjes én de uiteindelijke citytrip.

Boer zoekt Vrouw Europa

In de winter van 2023 maakten we kennis met de boeren van het nieuwe seizoen van het populaire programma Boer zoekt Vrouw. En dit keer is het niet zomaar een seizoen. De vijf nieuwe boeren hebben namelijk geen boerderij in Nederland, maar werken allemaal ergens in Europa. We krijgen een kijkje in het leven en volgen het liefdesavontuur van een boer(in) in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Zweden en Slowakije.

Haico

Een van de vijf boeren is Haico. De 43-jarige boer runt een melkveehouderij in Denemarken. Daar is hij aan het werk op een familiebedrijf met 220 melkkoeien en verbouwt hij voer op een stuk grond van 150 hectare. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen hebben we gezien dat er 18 vrouwen een brief naar Haico hebben geschreven. Daar was hij maar al te blij mee. Tijdens de speeddates heeft hij ze stuk voor stuk leren kennen, waarna we te horen kregen met wie hij graag op dagdate wil. Jasmijn, Wendy, Ellen, Nouk en Melanie zijn de gelukkigen en zien we zondag terug in het Boer zoekt Vrouw-avontuur.

Het bekende hoofddoekje

Nu de naam Haico is gevallen, weet je waarschijnlijk al over wie we het hebben. Haico staat namelijk bekend om z’n hoofddoekje. In elke aflevering heeft de boer het vertrouwde doekje om zijn hoofd geknoopt, maar er schijnt één beeld te zijn waar hij het hoofddoekje even af heeft. Dankzij een oplettende twitteraar hebben we de beelden voor iedereen die nieuwsgierig is naar Haico zónder hoofddoekje.

Aanstaande zondag is het in ieder geval tijd voor de dagdates! Daarin zullen we zien hoe Haico, Piet, Claudia, Bernice en Richard uit hun comfortzone stappen tijdens verschillende activiteiten.

Lees ook: Bijzondere twist in het nieuwe seizoen van Married at First Sight

Bron: Boer zoekt Vrouw, Veronica Superguide | Beeld: Videostill Boer zoekt Vrouw