Ahw: boerin Bertie deelt lieve kiekjes van romantische bruiloft

Bertie

‘Omringd door allemaal fijne mensen hebben we een fantastische dag meegemaakt’

Nog niet zo heel lang gelden kwam naar buiten dat boerin Bertie op één knie is gegaan voor haar Rosita in Onze boerderij in Europa, en wat blijkt? De twee zijn afgelopen vrijdag met elkaar in het huwelijksbootje gestapt! En om dat te vieren, deelt Bertie een aantal lieve kiekjes van hun romantische bruiloft. 

Getrouwd

“Afgelopen vrijdag zijn Rosita en ik getrouwd!!! Omringd door allemaal fijne mensen hebben we een fantastische dag meegemaakt!!!”, begint Bertie haar bericht op Instagram. “Hier een kleine selectie foto’s van deze dag.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bertie Steur (@bertiesteur)

Liefdesverhaal

Bertie leerde Rosita inmiddels alweer bijna tien jaar geleden kennen tijdens Boer zoekt Vrouw. Hoewel ze in eerste instantie voor mede-deelneemster Esther koos, was die relatie al snel weer voorbij, waarna in 2017 het pad van Bertie en Rosita toch weer met elkaar kruisten. Met alle gevolgen van dien – want inmiddels zijn de tortelduifjes al ruim vijf jaar bij elkaar en wonen ze samen in Zeeland.

Grote liefde

Eerder vertelde Bertie al eens hoe gek ze is op haar grote liefde: “Tijdens de opnames was ik al erg onder de indruk van Rosita. Dat heeft iedereen kunnen zien. Ik was ook behoorlijk van slag toen ze aangaf niet meer door te willen. Dat Rosita nu opnieuw in mijn leven is, en er hopelijk nooit meer uitgaat, is één van de mooiste dingen die me is overkomen.” Lief!

Lees ook: Dít zijn de boeren van Boer zoekt Vrouw Europa

Bron: Tips & Weetjes archief, Instagram| Beeld: Instagram, NL Beeld / BrunoPress