Aiii: Mart Hoogkamer opnieuw van podium na bierdouche

Mart Hoogkamer

De zanger deelt de beelden van het voorval op Instagram

Het was gisteren wederom niet ‘Zwemmen in Bacardi Lemon‘, maar zwemen in bier voor Mart Hoogkamer. De zanger kreeg tijdens een festival in Drenthe opnieuw een bierdouche vanuit het publiek, waardoor hij het optreden meteen beëindigde. 

Bierdouche

Mart Hoogkamer had gisteravond een optreden tijdens het Drense Boerenrockfestival in Drouwenermond. Op Instagram deelt de Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon-zanger beelden van het optreden. Daarop is te zien dat er tijdens het zingen talloze biertjes vanuit het publiek op het podium worden gegooid. Daarop stopt Mart het nummer dat hij op dat moment aan het zingen is en probeert de mensen te laten stoppen. Als ze vervolgens toch doorgaan met de bierdouche, besluit hij te vertrekken.

Is dit normaal?

“Is dit normaal?” vraagt Mart Hoogkamer zich af op Instagram. “Voor de mensen die speciaal voor mij kwamen sorry hiervoor… We hebben het WEER geprobeerd. ?? Organisatie bedankt voor jullie steun en begrip ??”, schrijft de zanger bij de video.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mart Hoogkamer (@marthoogkamer)

Steun van collega’s

Het is niet de eerste keer dat Mart een optreden beëindigd na een bierdouche. Hij kan dan ook rekenen op een heleboel steun van collega’s. “Ongelooflijk”, vindt Danny Froger. Jeffrey Heesen noemt de bierdouche “misselijkmakend”. “Het is zo in en in triest. Het disrespect…” stelt Tim Douwsma. Ook Wolter Kroes vindt het goed dat Mart het podium heeft verlaten. “Goed gedaan hoor lieve vriend! Dit kan echt niet”, aldus de zanger. ” Tot slot schrijft Shirma Rouse: “Ahhh schat wat vervelend! Ook voor alle lieve fans die juist zin hadden om met je te feesten. Dit is echt zuur! ”

Lees ook: Mart Hoogkamer liet naam vriendin al na drie maanden tatoeëren

Bron: Instagram @marthoogkamer | Beeld: Brunopress, Instagram