Airen Mylène en Taeke Taekema voor de tweede keer ouders geworden

Het showbizzkoppel verwelkomt een zoontje

Prachtig nieuws voor Airen Mylène en Taeke Taekema: het showbizzkoppel is voor de tweede keer ouders geworden. Dit lieten de trotse ouders vandaag weten op Instagram. Afgelopen donderdag is hun zoontje Foss Fedde Glen geboren. Airen en Taeke kunnen hun geluk niet op. “Wat een rijkdom”, schrijft Airen bij een foto van de kleine. 

Chaos, drukte, liefde

“Wat een rijkdom! Hij is er! Foss Fedde Glen Taekema”, schrijft een dolgelukkige Airen bij een zoete foto van het mannetje op Instagram. Het jochie werd op donderdag 9 januari geboren. “We maken het goed”, laat de presentatrice verder weten. “Het is leuk. Het is chaos. Het is drukte. Het is liefde. Het is alles”, aldus de trotse moeder.

Tweede zoon

Ook Taeke laat van zich horen op sociale media. Via Instagram deelt hij hetzelfde kiekje van zijn pasgeboren zoon als Airen. “Daar is hij dan, onze tweede zoon”, begint de ex-hockeyer zijn bericht. “Airen heeft het wederom geweldig gedaan en Bodhi vindt zijn broertje erg lief! Het is vrij onrustig thuis, maar ik zou het op geen andere manier willen.

Airen en Taeke

Airen Mylène en Taeke Taekema leerden elkaar kennen in de Dominicaanse Republiek tijdens hun deelname aan Wie is de Mol? in 2015. Airen moest het spelprogramma al na de tweede aflevering verlaten, maar toch was dat genoeg om de vonk tussen hen over te laten springen. In maart 2018 beviel Airen van hun eerste kindje, Bodhi.

Lees ook: Kelly Weekers en John Ewbank maken geslacht kindje bekend

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk