Alain Clark schrijft speciaal lied voor mensen in de zorg

Een hartverwarmend gebaar

De berichtgeving over het coronavirus zorgt voor een zwaar hoofd. Tot en met 6 april zitten velen thuis, maar dat geldt niet voor de mensen in de zorg. Zij werken zich uit de naad om aan alle zorgbehoevenden zorg te verlenen. Speciaal voor hen schreef Alain Clark een mooi lied: ‘deze is voor jou’.

Liedje voor mensen in de zorg

Een kleine 24 uur geleden belde Bart van Radio 2 Alain Clark wakker. Hij had een verzoekje. Of Alain wel even een lied voor alle mensen in de zorg kon schrijven. En dat het liefst in twee uur. De zanger stemde toe, maar het was niet makkelijk. Het was een ware uitdaging, zo schrijft de zanger op zijn eigen Facebookpagina. “Het was even zweten om het zo snel af te krijgen, maar dit is het resultaat.”

Een ode

Zelf noemt hij het ‘een ode aan alle helden die we nu zo hard nodig hebben’. Het nummer kreeg de toepasselijke naam ‘Deze is voor jou’. Het nummer van Alain is een prachtig gevoelig lied en ging meteen viraal op Facebook. Zo is het nummer al vijftienduizend keer gedeeld. Mocht je ‘m gemist hebben, dan delen wij bij dezen ook de prachtige ode.

Lees ook: Freek van Noortwijk geeft update over zwangere Katja: ‘We maken ons geen zorgen’

Bron: Facebook Alain Clark | Beeld: Videostill Facebook Alain Clark