Ali B haalt snoeihard uit na kritiek op topless foto: ‘Twee middelvingers’

De rapper benadrukt dat de harde woorden niet voor Anouk bedoeld zijn

Ali B deelde afgelopen week trots een topless foto van zijn afgetrainde lichaam. En hoewel veel mensen vol verbazing de blokjes op zijn buik telden, kreeg hij ook de nodige kritiek op zijn fysiek. Dat de rapper daar niet van gediend is, laat hij in duidelijke taal merken op Instagram.

Topless

Op Instagram plaatst Ali weer een topless foto, maar dit keer met twee middelvingers omhoog. “Ja, mensen, ja”, begint hij zijn verhaal. “Ja, mijn borstspieren zijn onderontwikkeld. Ja, mijn schouders ook. Ja, mijn borsthaartjes heb ik niet geschoren. Ja, mijn armen zijn niet getraind. Ja, je ziet het gezicht van Trump op mijn buik als je goed kijkt.”

Bodyshamen

“Maar vooral ja, deze twee middelvingers zijn voor al die mensen en VOORAL vrouwen die het altijd hebben over bodyshamen, maar overal mij af hebben lopen kraken in comments onder verschillende posts”, haalt de rapper keihard uit. Daarnaast heeft hij ook nog een boodschap voor alle train- en voedingsdeskundigen die niet zo onder de indruk waren van zijn ‘0,0 brood, rijst, koekjes en suiker’-dieet. “Dit werkt voor mij, dus hou je verkooppraatjes over hoe fout mijn manier van werken is lekker bij je.”

Positief

De rapper sluit zijn bericht op een positieve noot. Hij wil iedereen aanraden om te doen wat voor hem of haar werkt. “En hou een klein beetje van jezelf”, voegt hij daar aan toe.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

Anouk

Doelt Ali nou op zijn Voice-collega Anouk, die hem voor een ‘verkrampte Chippendale’ uitmaakte? Daarvan is absoluut geen sprake, zo laat de rapper weten. “Voordat de media en sommige sensatiezoekers hier een Ali en Anouk ding van maken, mijn vorige post is 0,0 naar haar gericht. Wij hebben een heel bijzondere band met heel veel vertrouwen en we plagen elkaar constant. Omdat we van elkaar houden, kunnen we veel zeggen tegen elkaar”, aldus Ali. “Zij incasseert nog veel meer van mij, dus laat ons lekker. Voor wie de post wel bedoeld was, kun je gewoon teruglezen in de vorige post”, zegt de rapper tot slot. Aha!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

Lees ook: Zien: Ali B showt afgetraind lichaam op Instagram

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress