Ali B stuit op veel kritiek op foto waarop hij doucht met zoontje

Ali B

Ali B had deze reacties vast niet zien aankomen

Ali B dacht een leuk, lief kiekje op Instagram te plaatsen, maar de reacties van zijn volgers had hij waarschijnlijk niet aan zien komen. De rappen plaatste een foto van hemzelf en zijn zoontje onder de douche, maar dat vindt niet iedereen gepast. 

Dat laten ze duidelijk merken.

Nouri

Afgelopen augustus werd Ali opnieuw een trotse vader toen zijn zoontje Nouri geboren werd. Destijds kreeg hij ook al veel opmerkingen, omdat de rappen een emoji plaatste over het gezicht van zijn zoontje plaatste. Nu is het weer raak. Mensen zijn van mening dat het ongepast is om met je zoon te douchen. Waar Ali schrijft dat ‘hij zo gelukkig wordt van dit moment’, willen andere mensen er graag hun mening over kwijt. Zo schrijven zijn volgers onder andere: “Wat doe je met je kind onder de douche. Het ziet er gewoon zo raar uit.” Een ander reageert enkel met “Dit kan echt niet.”

Bijval

Ali zelf heeft niet gereageerd op alle negativiteit en misschien hoeft dat ook wel niet. Het andere deel van zijn volgers die het net als Ali B zelf wel een mooie foto vinden van een mooi moment vallen hem massaal bij. Veel mensen vinden dat de negatieve mensen hun commentaar voor zich moeten houden en dat ze niet zullen weten hoe dit voelt, omdat ze zelf misschien geen kinderen hebben. Wat vind jij: is het normaal om met je kind te douchen? Laat het ons weten op onze Facebook-pagina!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Eerste douche met papa ??, ik wil niet emo doen …maar ik word hier zo gelukkig van

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

Lees ook: IKEA introduceert nieuw product voor een paar euro dat iedereen wil hebben

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: videostill RTL reality