Ali B brengt een ode aan Mies Bouwman en houdt het daarbij niet droog

Ali B

Ali B werd kon zijn tranen niet bedwingen

Wat een verrassende avond was het gister. Beau van Erven Dorens ging met maar liefst twee prijzen naar huis, maar toch is dat niet hetgeen waar men het over heeft. Vooral rapper Ali B heeft flink wat indruk gemaakt op het gala. De rapper bracht een hommage aan de overleden televisiepersoonlijkheid Mies Bouwman en hield het toen niet droog. 

Wij pinkten ook een traantje weg.

Waar ben jij nou?

2,2 miljoen mensen zaten gisteren aan de buis gekluisterd, om te zien wie de ring mee naar huis zou nemen. Tijdens de uitzending keek men ook terug op dit bewogen televisiejaar en daarom ook bij het overlijden van televisiepersoonlijkheid Mies Bouwman. Ze overleed op 88-jarige leeftijd en Ali-B bracht samen met The Voice of Holland-winnaar Jim van der Zee een ode met het nummer Waar ben je nou?.

Tranen

Ali B begon heel sterk met zingen, maar halverwege brak hij. Hij kon zijn emoties niet meer bedwingen en probeerde door zijn tranen heen het nummer af te maken. Uiteindelijk moest hij toch echt stoppen, omdat het gewoonweg niet meer ging. Gelukkig kon zanger Jim het van hem over nemen. Op Twitter regent het nu reacties over het optreden van de zanger en de rapper. Veel mensen zijn van mening dat het een prachtig eerbetoon was en dat het bewijst ‘wat voor puur mens’ Ali-B is.

Kritiek

Toch zijn er ook mensen die niet te spreken waren over zijn optreden. Wellicht hadden ze niet door dat Ali overmant werd door emoties, want ze beschuldigen hem ervan dat hij vals zong of dat zijn emoties niet echt waren. Oordeel zelf: je kunt het hele optreden hier terug zien en het fragment begint op 58:00.

Lees ook: Sven Kramer en Naomi van As kondigen het geslacht van hun baby aan

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Avro Tros | Beeld: videostill Televizier Gala