Ali B. steekt afkeer van Lil’ Kleine niet onder stoelen of banken met DEZE foto… Die zit!

Ali B. haalt Lil’ Kleine onderuit met foto

Dat Ali B. en Lil’ Kleine niet bepaald met elkaar door één deur kunnen, dat wisten we al langer. Eerder dit jaar plaatste Ali namelijk een korte rap op Instagram over de levensstijl van de jonge rapper, waarbij hij zijn mening bepaald niet onder stoelen of banken stak.

Rap
In de rap zegt Ali: “Ik heb schijt aan rappers onder de 30 jaar, die stoer doen met een outfit van 30K. Als ik kijk naar mijn cijfers in een slecht kwartaal, is dat nog steeds meer dan jouw omzet in een jaar.” Volgens zijn volgers is het duidelijk; deze rap is bedoeld voor Lil’ Kleine die er om bekend staat zijn geld uit te geven aan dure auto’s en kleding.

Foto
Binnenkort wordt het nieuwe album van Lil’ Kleine gelanceerd en trots als hij is plaatst de jonge rapper hier foto’s van op Instagram. Voor Ali een uitgelezen kans om Kleine opnieuw in de zeik te nemen, want hij plaatst een foto van een pakje sigaretten (dat volgens hem veel lijkt op de cover van het nieuwe album van Kleine) en schrijft hierbij: “Eey @lilkleine jouw album promo gaat wel ver bro 26-05-17 #alleen.” Wat vind jij van de uitspraken van Ali B? Ben je het met hem eens of vind je het wat te ver gaan? 

Eey @lilkleine jouw album promo gaat wel ver bro 26-05-17 #alleen

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

26.05.17 #ALLEEN

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Ik ben ff op vakantie ouwe

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

Bron: Grazia | Beeld: Videostill The Voice of Holland