Hier gaan we heel wat beleven: er komt een musical van ‘All Stars’

We waren groen, groen als gras

‘Zaterdag was de mooiste dag van de week en je wist als je naar je vriendjes keek, hier gaan ze heel wat bele-ve-hen’, als we aan All Stars denken kunnen we de tekst nog altijd uit volle borst meezingen. Een prima reden om een musical te wijden aan het populaire programma, als je het ons vraagt. De musical gaat er écht aankomen en het gebeurt allemaal sneller dan je denkt!

Wij gaan de afleveringen even opnieuw kijken!

Musical

Het was het hoogtepunt van onze week als we weer naar ons favoriete amateur-voetbalteam konden kijken. Een groep mannen met ieder een andere achtergrond, maar met dezelfde liefde voor voetbal. De tv-serie was van 1999 tot 2001 te zien op de buis, maar nog altijd denken we met liefde terug aan de serie. We vinden het daarom maar wat leuk dat er een musical komt. De musical gaat zeker rondom de sport draaien, maar ook de onstuimige liefdeslevens van de spelers komen aan bod.

Cast

Net zoals in de tv-serie leuke mannen te zien waren, zullen ook leuke mannen op de planken staan. Onder andere Jasper Demolllin, Mike Weerts, Jim Bakkum, Levi van Kempen en Kees Boot gaan in de musical spelen. Thomas Acda zal de muziek van de musical (net als het beroemde beginlied van de serie) voor zijn rekening nemen samen met David Middelhof. De regie wordt verzorgd door Frank Lammers en de choreografie wordt gedaan door Daan Wijnands.

De musical is van 20 september 2018 tot en met 7 april 2019 te zien in Nederlandse theaters. Wij kijken er nu al naar uit!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: LindaNieuws | Beeld: Videostill All Stars Old Stars