Alle Boer Zoekt Vrouw-fans opgelet: we hebben goed nieuws!

Van dit nieuws worden wij heel erg blij!

Misschien is het wel één van de meest vermakelijke programma’s op de Nederlandse televisie: Boer Zoekt Vrouw. In het programma gaan verschillende Nederlandse vrijgezelle boeren voor het oog van de camera op zoek naar hun potentiële geliefde. Inmiddels zijn er al acht volledige seizoenen opgenomen en heel Nederland leeft telkens weer mee met alle deelnemers.

En onze BZV-dorst wordt binnenkort weer gelest: presentatrice Yvon Jaspers deelde erg leuk nieuws op de Facebookpagina van het programma!

Specials
21 november 2004 werd het eerste seizoen van Boer Zoekt Vrouw uitgezonden. Het vijfde seizoen werd zelfs door ruim vijf miljoen mensen bekeken. Sindsdien wordt er elk televisieseizoen één reeks van het amuserende programma uitgezonden. Nu, acht seizoenen later, heeft Yvon Jaspers erg leuk nieuws voor ons. Er worden namelijk begin volgend jaar twee gloednieuwe specials uitgezonden! In deze specials wordt er teruggekeken naar hoe het nu met de boeren en hun vrouwen, de kinderen, de liefde en het bedrijf gaat. Zo zegt Yvon in de video: “Wil je het weten? Zorg dan dat je 1 januari klaar zit. Mis het niet!” De twee specials zullen worden uitgezonden op KRO-NCRV op 1 en 7 januari.

Dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld ter illustratie