Allerslechtste film op Netflix: is dit ‘m? Bekijk de trailer en oordeel zelf!

allerslechtste film
Heb jij je door de allerslechtste film ooit heen geworsteld?

Wij houden van Netflix: de streamingsdienst biedt heel wat pareltjes en bingewaardige series aan. Maar zo af en toe staan er ook tenenkrommende films online en deze Netflix original is er eentje van: het wordt de allerslechtste film op Netflix genoemd. Oordeel zelf!

Leuk verhaal, uitvoering ietsje minder.

Verhaallijn

Soms komt Netflix met verrassend goede films en series van eigen hand -denk bijvoorbeeld aan Orange Is the New Black- maar af en toe slaat de streamingsdienst de plank echt compleet mis. Zo staat er sinds kort een nieuwe romantische komedie online genaamd Ibiza. Het verhaal: Harper wordt door haar baas naar Barcelona gestuurd om een belangrijke zakendeal te sluiten. Twee vriendinnen besluiten mee te gaan op de zakenreis die onverwachts uitmondt in een partyweekend op Ibiza. En dat gaat natuurlijk helemaal niet goed.

Waar gaat het mis?

Goed, leuk verhaal en leuke acteurs, waar gaat het dan toch mis? Het acteerwerk laat zeer te wensen over en de grappen die worden gemaakt zijn pijnlijk en slaan de plank volledig mis. Volgens kijkers van de film is het plot ver te zoeken en worden de karakters neergezet als ‘karikaturen.’ Ook vergelijkt een ander het script met een ‘vijfjarige die een verhaal vertelt.’ Alleen doet de vijfjarige volgens diegene dan tenminste nog zijn best. Ook valt het kijkers op dat er tussen de hoofdpersonen vrijwel geen chemie bestaat. Maar niet alleen de kijker is niet te spreken over de film…

Rechtszaak

Het eiland zelf is er ook niet zo blij mee. In eerste instantie vroegen de producers toestemming aan de autoriteiten van het eiland voor het maken van opnames. Zij wezen een samenwerking van Netlix af, omdat de film het ‘typisch negatieve imago waar ze tegen strijden’ zou weergeven en de film ‘schade toe zou kunnen brengen aan het beeld van het eiland’. Netflix liet niets meer van zich horen en schoot de film op een Kroatisch eiland dat Ibiza moest voorstellen, inclusief het stereotype feest- en drugseiland waar de autoriteiten zo op tegen waren. Niet netjes en het eiland heeft dan ook besloten een schadeclaim tegen de makers in te dienen.

Ach, misschien is de film met een paar glazen wijn achter de kiezen wél te pruimen. Bekijk de trailer hieronder:

Lees ook: Oeps: deze plekken slaan we meestal over als we ons insmeren

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Viva, Netflix, Quote | Beeld: videostill