Alles is duur langs de snelweg maar deze ijsjes zijn wel heel overdreven duur! Wees gewaarschuwd!

Is dit het duurste ijsje?

Even een lekker ijsje halen met dit heerlijke warme zomerweer, wie wil dat nou niet? Mocht je bij Bob’s ijs belanden vlakbij Uddel aan de A1 zorg er dan wel voor dat je een goed gevulde portemonnee bij je hebt, want een ijsje bij Bob Vogelzang kost je letterlijk en figuurlijk een rib uit je lijf.

Bob houdt er namelijk nogal wat bijzondere regels en prijzen op na en zijn personeel bleek helaas ook al niet al te vriendelijk, zo blijkt uit het filmpje wat voor je jullie hebben. Bij Bob’s ijs ben je als volwassene verplicht om een ijsje te bestellen met minimaal vier bolletjes voor €4,75 en oh ja, als je er een doekje bij wilt hebben dan kost dat je ook nog even een slordige €0,25. Ja ja, deze rasechte ondernemer weet hoe hij geld moet verdienen!

Dat zijn gewiekste verkooptechnieken niet bij iedereen in de smaak vallen bewijst de maker van dit hilarische filmpje wel! Als een tovenaarsleerling van Alberto Stegeman voelt hij eigenaar Bob Vogelzang aan de tand en die heeft een aantal opmerkelijke verklaringen voor de prijzen van zijn ijsjes. Op Facebook zijn meerdere pagina’s gewijd aan Bob’s ijs en gemiddeld scoort de beste man een 1. Oke, misschien dat er dan toch iets niet helemaal in de haak is. Is dit een slimme ondernemer of is het oplichting? Oordeel zelf en laat ons weten wat je van Bob’s verkooptechniek vindt.