Alles wat je moet weten over de romantiek tussen Prins William en Kate Middleton

De prins en hertogin hebben niet de makkelijkste relatie gehad

Het huwelijk van prins William en Kate Middleton lijkt rechtstreeks uit een sprookjesboek te krijgen. Ze kennen elkaar van school, en later bloeit ineens de liefde op. Met hun drie kinderen lijkt het een sterk koppel te zijn. Helaas is niets minder waar, en hebben ook zij de nodige ups en downs gehad. Er gaan namelijk een hoop geruchten rond over hun privéleven. En dan lijkt het ineens niet meer zo rooskleurig om een lid van de koninklijke familie te zijn…

Zo begon het

William en Kate ontmoetten elkaar voor het eerst op St. Andrew’s College, waar ze toevallig dezelfde woning deelden. Kate trok toen meteen de aandacht van de jonge William, maar was op dat moment niet de enige vrouw in zijn leven. Carley Massy-Birch, een student creatief schrijven en Engels, had namelijk ook interesse in William. En volgens geruchten vond William alle aandacht heel leuk.

Een pauze

Op een gegeven moment kreeg William een relatie met Carley, maar kwam hier al snel een eind aan. De prins bleek namelijk nog steeds gevoelens te hebben voor zijn ex, Arabella Musgrave. Het stel had elkaar ontmoet voordat William naar de universiteit ging, maar ze hadden besloten om een pauze in te lassen. Arabella verwachtte niet dat William op haar zou wachten terwijl ze uit elkaar waren. 

Aandacht van vrouwen

William miste zijn ex enorm, maar wilde daarnaast ook nog steeds aandacht krijgen van andere vrouwen. Daarnaast was er ook nog Kate, die William plotseling in een heel ander licht zag staan. Kate stond een keer model bij een modeshow waar de prins toevallig bij was. Blijkbaar viel zijn mond open toen hij haar over de catwalk zag paraderen in een doorschijnende jurk en ondergoed. 

Afterparty

Meteen na de show zocht William Kate op. Uit foto’s van de afterparty is te zien dat ze de hele tijd samen waren en praatten. Op een gegeven moment pakte William zijn kans en kuste hij Kate. Kate, die toen nog een relatie had met een andere student genaamd Rupert Finch, schrok van zijn reactie en trok zich terug. 

Nieuwe accommodatie

Niet lang daarna kwam de relatie tussen Kate en Rupert op zijn einde en begon Kate met de prins te daten. Het was zelfs zo serieus dat ze verhuisden naar een nieuwe accommodatie. Om niet te veel op te vallen, deden ze er alles aan om niet samen gezien te worden door de roddelpers. Ze werden namelijk goed in de gaten gehouden. 

Benieuwd hoe het afliep? Op de volgende bladzijde lees je verder!

[1/3]