Wil jij als eerste kennis maken met de nieuwe boeren van BZV?

Het elfde seizoen van BZV komt er bijna aan!

Heb jij geen seizoen van het tv-programma Boer zoekt Vrouw gemist? Dan ben je vast al aan het aftellen tot het nieuwe seizoen weer van start gaat. Niet alleen het seizoen zelf, maar ook de introductie van de nieuwe boeren is altijd een spektakel. Dat spektakel kan dit jaar nog weleens een extra feest worden. Jij kan namelijk, als BZV-fan, kennis maken met de tien nieuwe boeren van seizoen elf op een groot scherm in de bios. 

Wij kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen begint.

Levensgroot

Dus, nog voordat heel Nederland de nieuwe boeren vanaf het puntje van de bank bewondert, kan jij al eerder genieten van de eerste aflevering. Deze aflevering wordt namelijk als eerst in de bioscoop in Ede uitgezonden. Een primeur! Niet alleen geniet je vanaf een rode bioscoopstoel van de eerste aflevering, maar ontvang je een kop koffie of thee met iets lekkers én is er de mogelijkheid een fotoshoot te houden met een VIB: een ‘Very Important Boer’. 

Kaartjes

Dit evenement wil je als echte fan natuurlijk niet aan je neus voorbij laten gaan. De aflevering waarin de boeren zich introduceren wordt op 31 augustus uitgezonden en je koopt je kaartjes hier. Extra gezellig: de boeren Jaap, Wim, Michelle en Steffi zijn er ook allemaal bij om de eerste aflevering te bewonderen. Dat wil je niet missen, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wil jij als eerste de 10 nieuwe boeren zien op bioscoopscherm?! Check de Stories voor meer info! #boerzoektvrouw #bzv #nieuwseizoen #kannietwachten #zinin

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Lees ook: Oranje Leeuwin Shanice van de Sanden papt aan met Amerikaanse tegenstander

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Mario Nap Fotografie