Alweer verdrietig nieuws voor Roy Donders, wij wensen hem veel sterkte toe

Roy Donders

Roy Donders krijgt weer een verdriet te verwerken

Het jaar van ‘stylist van het zuiden’ Roy Donders eindigde op een verdrietige manier, ongeveer twee maanden geleden overleed zijn geliefde oma op 91-jarige leeftijd. Oma Nel was als een tweede moeder voor hem en het verlies hakte er dan ook in als een bijl.

Roy besloot dan ook het eerste optreden van zijn tour af te zeggen, hij was simpelweg ’te verdrietig’ om op te treden.

Oma Nel
Oma Nel en opa Cees Verhagen vierden vorig jaar nog dat ze zeventig jaar waren getrouwd. Eind november overleed Nel, aan problemen met haar hart en nieren. ,,Ze had veel pijn aan haar botten en gewrichten en is gelukkig rustig ingeslapen”, zei Roy Donders toen. Roy’s oma was zijn allergrootste fan: “Ze had natuurlijk bij mijn eerste show aanwezig moeten zijn. Voor mij geeft dit een heel dubbel gevoel. Het voelt niet compleet, ik word er enorm verdrietig van. Daarom heb ik met pijn in mijn hart, samen met mijn team, besloten de show af te lassen.”

Opa Cees
Ook 2018 begint nu met veel verdriet voor de flamboyante Donders, hij is nog niet klaar met het verwerken van het verlies van zijn opa en het volgende verdriet dient zich aan. Slechts twee maanden na het overlijden van zijn oma, is nu ook de opa van Roy Donders woensdagochtend overleden. Dat laat een bron, die dicht bij de Tilburgse stylist staat, weten aan Privé. Na de dood van zijn oma liet de entertainer weten dat zijn opa op alle steun van de familie kon rekenen. “De afgelopen dagen zijn we nog zo veel mogelijk bij haar geweest en zijn we er natuurlijk voor opa geweest.”

Wat een verdriet voor Roy en zijn familie, wij wensen ze alle sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.
Bron: RTL Boulevard | Beeld Hollandse Hoogte