Wist jij dat dit de hobby’s van Amalia zijn? Wij staan te kijken van haar talent

Wat een talentvolle jonge vrouw is de prinses

Dat de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima heel bijzonder is, wisten we al. We hadden echter geen idee welke hobby’s het meisje heeft en of ze ergens enorm veel talent voor heeft. Dit blijkt ze wel te hebben. Het meisje is superslim en kan daarbij ook nog eens heel goed zingen!

Wist jij dit al van Amalia?

Zingen
Voluit heet ze Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria, Prinses van Oranje. Kleine meisjes worden groot, want inmiddels is ze alweer veertien jaar. Wij herinneren ons haar geboorte maar al te goed en het lijkt nog maar zo kort geleden. Het is dan ook niet gek dat Amalia zich al ontpopt heeft tot een hele talentvolle jonge vrouw. Haar grootste hobby is muziek; ze heeft volgens de site van het koninklijk huis pianolessen gevolgd en ze is nu bezig om haar zingen te perfectioneren. In dit filmpje op de site van het programma Blauw Bloed is te horen hoe Amalia een prachtige klassieke versie van een liedje van Sinterklaas ter gehore brengt. Wij zijn fan! Wist je dat Amalia ook optreedt in haar vrije tijd? Ze brengt haar zangkunsten ter gehore in bejaardentehuizen en op familiefeesten.

School
Ze is naast muzikaal ook nog eens heel slim; op de basisschool mocht ze een klas overslaan en inmiddels zit ze op het Gymnasium. Daar deed ze het ook super, want ze mocht een extra bijvak kiezen. Na een bezoek aan China raakte de prinses heel erg gefascineerd met de taal en die wil ze nu gaan leren.

Lees ook: Het internet is helemaal in de war: déze vrouw lijkt wel heel veel op prinses Amalia

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Blauw Bloed, Koninklijk Huis | Beeld: RVD, Jeroen van der Meyde