Hoe gaat het nu met Hollands Got Talent-winnares Amira Willighagen?

Amira Willighagen

Amira Willighagen heeft haar dromen waargemaakt

Soms verliezen we mensen een beetje uit het oog na een programma als Hollands Got Talent. Toch is het altijd wel leuk om de winnaars te volgen. De voorheen Nijmeegse Amira Willighagen verraste de juryleden met haar prachtige operastem en ze zit voor altijd in ons geheugen gegrift. 

Dat kleine meisje met die grootse stem.

Hollands Got Talent

Laten we eerst je geheugen even opfrissen met het liedje in kwestie. Doodnerveus kwam de 9-jarige Amira het podium oplopen. Ze had nog nooit voor zo’n groot publiek gestaan. Desondanks zong de kleine Amira de sterren van de hemel. Ze kreeg van de juryleden zelfs een golden ticket, waarmee ze direct naar de liveshows mocht gaan. Daarna won ze de finale.

Dit is waar het allemaal mee begon:

Operaster

Inmiddels is de kleine Amira uitgegroeid tot een ware operaheldin. Ze treedt veel op en haar video’s hebben miljoenen views op YouTube. Inmiddels is ze 14 jaar en woont ze in Zuid-Afrika. Haar moeder is van origine Zuid-Afrikaans en omdat de leerplicht regels daar wat soepeler zijn, is daar wonen wat praktischer. De nog altijd jonge Amira heeft veel tijd nodig om op te treden en te oefenen. Haar stem is alleen nog maar zuiverder geworden en ze treedt overal ter wereld op. Haar droom om zangeres te worden lijkt daarmee uitgekomen. Bekijk hier hoe Amira tegenwoordig zingt.

Lees ook: Wat een fantastische zet van Viola Holt! Daar mag ze trots op zijn

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Wikipedia, Youtube | Beeld: videostill Hollands Got Talent