André en Bridget vieren kerst bij niemand minder dan André’s moeder

André

“Kerst spendeer je met de mensen van wie je houdt”, vindt André

Eerder beweerden Bridget Maasland en André Hazes beiden dat ze elkaar meer dan leuk vonden, maar het blijkt nu toch echt dik aan te zijn. De tortelduifjes vieren kerst dit jaar samen. Waar ze dat precies gaan vieren? Bij André’s moeder, zo onthulde de volkszanger.

Een serieuze stap in de relatie van Bridget en André.

De kerstviering van André

Voor André is het een logische kwestie dat hij en Bridget de kerstdagen samen doorbrengen. “Ik vind kerst liefde, die dagen spendeer je met de mensen van wie je houdt”, vertelde de zanger afgelopen weekend bij RTL Boulevard. Hij wil daarom dat ook Bridget onderdeel uitmaakt van zijn kerstviering. Al komt de kleine Dré wel op de eerst plek. “Eerste kerstdag ben ik met mijn kind, tweede kerstdag met familie. Dan zal Bridget erbij zijn, ja.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

????

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

De kerstmuziek

Hoewel december nog maar net aangebroken is, was André al veel langer bezig met kerst. Afgelopen zomer werkte de zanger aan zijn tweede kerstalbum ‘Een Gouden Kerst’. Een artiest is natuurlijk trots op zijn werk, maar het betekent niet dat André’s nummers door de speakers schallen tijdens kerst. “Kerst moet zoet en melancholisch zijn. Ik vind het de hel als ik ergens kom en iemand draait iets van mij. Nu met die kerstplaat ga ik ook niet naar mezelf luisteren, er zijn zoveel betere. Michael Bublé of zo, dan luister ik wel naar hem.”

Lees ook: André Hazes openhartig over Bridget: zo bloeide hun relatie op

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Show | Beeld: Videostill Show