André van Duin wil niet samen met Martine Bijl presenteren

André ziet er geen toegevoegde waarde in

Heel Holland Bakt is een heel populair programma bij omroep Max, waarbij amateurbakkers het tegen elkaar opnemen voor de titel meest getalenteerde thuisbakker van Nederland. Op dit moment presenteert André van Duin het programma. Martine Bijl, de originele presentatrice van het programma, werd in 2015 getroffen door een hersenbloeding en heeft het presenteren toen overgedragen aan André. Toch ziet André niks in het presenteren samen met Martine.  

De komiek ziet er geen ‘toegevoegde waarde’ in om het programma samen te presenteren. “Nou daar vind ik de taak een beetje te klein voor. Met zijn tweeën, nee. Ik geloof niet dat dat zou helpen”, vertelt Van Duin bij het radio 538-programma De Coen en Sander Show toen hem de vraag gesteld werd of hij een samenwerking zag zitten. Ondanks dat de Engelse variant wel gepresenteerd wordt door twee presentatrices ziet André er helemaal niets in. “In Engeland doen ze het ook met zijn tweeën, dat vind ik van geen toegevoegde waarde.” De kans is dus erg klein dat wij ze samen gaan zien bij Heel Holland Bakt.

Hersenbloeding
De fans van André kunnen sowieso nog één seizoen genieten van de komiek. Martine zit op dit moment nog steeds thuis na een hersenbloeding. Ze is wel aan de beterende hand, maar leidde door alles wat ze de afgelopen jaren meegemaakt had aan een depressie waar ze nu ook nog van moet herstellen. Ze zal dit televisieseizoen dus nog niet te zien zijn.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: De Telegraaf | Beeld: Hollandse Hoogte