André en Monique klaar voor tweede kindje


André en Monique willen heel graag nog een kindje

Zowel André Hazes als zijn vriendin Monique Westenberg spreken er openlijk over tegen media: ze willen graag nog een kindje. De kleine Dré is inmiddels twee jaar oud, dus André en Monique zouden dolgraag een tweede kindje erbij willen hebben. Maar, gezien Monique’s leeftijd en André’s levensstijl gaat dat niet zonder slag of stoot.

“We zijn er veel mee bezig.”

Eerste zwangerschap

André Hazes Jr. is geboren op 25 oktober 2016 en nu dus twee jaar. Monique’s eerste zwangerschap kwam niet zomaar aanwaaien. Ze was 38 toen ze de kleine Dré kreeg, inmiddels is ze net 41 geworden. André en Monique hebben hulp gehad van een vruchtbaarheidskliniek, waar nog steeds bevruchte embryo’s ingevroren liggen. Maar, hoewel zowel Monique als André nog een kindje willen, lijkt de tijd nooit rijp.

Druk

Monique wil graag een tweede kindje, maar ze vindt het lastig dat alle zorg op haar aankomt omdat André het zo druk heeft met zijn werk. Daarnaast ging de vorige zwangerschap niet zonder slag of stoot en had Monique lang last van de nasleep. Haar hormoonbalans was namelijk dusdanig in de war dat ze geen endorfine meer aanmaakte en zich dus niet helemaal happy voelde. “Mijn endorfinesysteem lag plat, waardoor ik geen geluksstofjes meer aanmaakte. Neerslachtig klinkt wel heel zwaar, maar de spontaniteit was er een beetje vanaf. Ik piekerde veel en was gewoon Monique niet meer.”

Tweede

Ondanks dat de timing nooit perfect zal zijn, zitten André en Monique toch met een tweede kindje in hun hoofd. “We zijn er in ons hoofd veel mee bezig en in de tussentijd veel aan het oefenen”, vertelt André aan 100% NL. Daarnaast geeft André toe dat hij nog wel jong is, namelijk nog maar 25, maar dat hij altijd graag jong vader wilde zijn. Monique is natuurlijk ook een stuk ouder en voor haar zal het steeds lastiger worden om kinderen te krijgen.

Naam

André verklapt wel alvast een geheimpje aan 100% NL: hij zegt dat als hun tweede kindje een meisje is, dat ze al een naam voor haar hebben. “Die naam mag ik natuurlijk nog niet vertellen, dan heb ik bonje thuis!” grapt André.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Niets meer nodig…

Een bericht gedeeld door ??????? ????? (@moniquenoell) op

Lees ook: Waylon deelt zoet kiekje van hem en dochter Teddy

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Telegraaf, Beaumonde | Beeld: Videostill