André Hazes alsnog bij Holland zingt Hazes gespot

André Hazes

De zanger is sterk vermagerd

Vorige week was de start van de Holland zingt Hazes-reeks in de Ziggo Dome. Een lange avond vol Nederlandse artiesten, maar André Hazes junior was dit jaar de grote afwezige. Hoewel hij niet op het podium stond, is hij wel in de zaal gespot. 

Holland zingt Hazes

Het was vrijdagavond een groot feest in de Ziggo Dome, waar artiesten als Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Emma Heesters, Jamai, Xander de Buisonjé, Samantha Steenwijk, Berget Lewis, Senna, Silver en – op het laatste moment toegevoegd – Paul de Leeuw de grootste hits van de overleden André Hazes zongen. Toch ontbrak er ieder spoor van André Hazes junior, die vorig jaar besloot rust te nemen na een roerige periode. Het management van de zanger liet destijds weten dat André kampt met emotionele-burn-outklachten en tijd nodig heeft om weer op kracht te komen

Herstellen

Roxeanne Hazes, de zus van de zanger, liet eerder al weten het een groot gemis te vinden dat haar broer er niet bij is. “Het is ontzettend jammer dat Dré er niet bij is. Ik denk gewoon dat het belangrijk is dat hij herstelt op welke manier dan ook. Dat is gewoon het belangrijkste nu”, vertelde ze aan RTL Boulevard.

Onherkenbaar

De zanger stond misschien niet op het podium, maar werd door veel mensen in de zaal gespot. Ook op social media gaan er beelden rond van de zanger, waaronder de foto van Chahid Charrak, beter bekend als ‘Dutch Performante’. De zanger lijkt een leuke tijd te hebben, maar veel fans vinden hem onherkenbaar. Het lijkt erop dat André sterk is vermagerd en zijn lange haren is verloren.

Instagram Story André Hazes

Comeback

Rachel Hazes liet in februari nog weten dat het beter gaat met haar zoon: “André is herstellende van een emotionele burn-out en hoe iemand dat invult moet diegene zelf bepalen. André is gewoon een mooie reis aan het maken.” Volgens geruchten werkt de zanger in Amerika aan een comeback. We zijn benieuwd wanneer de zanger weer op het podium staat!

Lees ook: Zien: zo zag boer Jouke van Boer zoekt Vrouw er vroeger uit

Bron: RTL Nieuws, Shownieuws | Beeld: Brunopress