André Hazes over voornemens in 2019: ‘Monique zal echt mevrouw Hazes gaan heten’

In 2019 doet hij Monique een aanzoek

André Hazes heeft een bewogen jaar achter de rug. Zo waren hij en zijn grote liefde Monique een tijdje uit elkaar en moest hij een pauze inlassen van zijn carrière omdat hij oververmoeid was. Hij kijkt dan ook uit naar een nieuw jaar en heeft grootse plannen.

Hij gaat in 2019 op één knie voor Monique.

Huwelijk

Na de breuk van André met Monique, ziet de 24-jarige volkszanger in dat Monique de liefde van zijn leven is. Zo liet de breuk hem inzien dat hij niet zonder Monique kan. “Wij horen bij elkaar en natuurlijk zullen er botsingen zijn, maar dat gebeurt in elke relatie. Daar groei je ook weer van”, vertelde hij aan Story. De zanger weet dat Monique degene is met wie hij oud wil worden en is daarom van plan haar in 2019 ten huwelijk te vragen. “Monique zal echt mevrouw Hazes gaan heten”, vertelt André trots aan weekblad Privé.“ 2019 gaat het jaar van Monique worden, dat heeft ze verdiend. Ze heet het niet makkelijk met mij gehad”, vervolgt hij.

Aanzoek

Hoewel André er zeker van is dat hij in 2019 op één knie gaat, weet hij nog niet precies hoe hij het huwelijksaanzoek gaat uitvoeren. Wel weet hij dat hij het graag wil doen in het bijzijn van familie en vrienden. “1+1=2, dus iedereen verwacht dat dit met kerst gaat gebeuren. Dat vind ik dan weer niet leuk, want dan ligt het er misschien te dik bovenop.”

Groot feest

De zanger heeft nog geen concrete plannen voor de bruiloft. Wel lijkt het hem super romantisch om Monique het jawoord te geven op een strand ergens in Europa. Tevens wil hij een groot feest geven in Nederland. “Waar vijftienhonderd man komen”, laat hij enthousiast weten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?????

Een bericht gedeeld door ??????? ????? (@moniquenoell) op

Lees ook: André Hazes verrast fans met een nieuwe look

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill André Hazes: ik haal alles uit het leven