André Hazes begint met schone lei: ‘Ben weer terug in mijn favoriete gemeente’

André

‘Een bijzondere dag vandaag’

Terwijl zijn zus en moeder midden in een rechtszaak zitten, gaat het met André Hazes Jr. juist de goede kant op. Zo laat hij weten op zijn Instagram-account dat het vandaag een bijzondere dag is voor hem. De zanger vertelt namelijk dat hij een huis heeft gekocht in zijn ‘favoriete gemeente’. 

Nieuwe woning

“Een bijzondere dag vandaag”, begint André zijn Instagram-bericht. “Ik ben weer terug in mijn favoriete gemeente. Ik heb mijn hele leven op heel veel plekken gewoond, maar ik heb altijd geroepen dat ik oud wil worden hier.” Naar eigen zeggen is het een droom die uitkomt voor de zanger. “En dat ik al op deze leeftijd hier kom wonen is een droom die uitkomt. Sinds rehab komen er alleen maar positieve dingen op mijn pad en dit is er weer eentje waardoor ik zo dankbaar ben dat ik die keuze heb gemaakt. Ik ben op mijn allergelukkigst en dat mag ik elke dag gaan voelen in dit huis.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Wilnis

Nu vraag je je natuurlijk af waar de nieuwe woning van Dré staat. Gelukkig heeft RTL Boulevard dit al even uitgezocht. De nieuwe woning staat namelijk in Wilnis, een dorp in de gemeente De Ronde Venen. En als we RTL mogen geloven heeft Hazes Jr. er 830.000 euro voor neergelegd. En hoewel de zanger nog niet zo heel lang geleden heeft laten weten geen contact meer te hebben met zijn moeder, staat zijn gloednieuwe villa vlakbij het huis van Rachel. Tijd voor een verzoening misschien?

Reacties

Ook vrienden en volgers zijn blij voor de Hazes-telg. “New chapter in your new life!! Trots op jou en ons 3”, reageert Monique Westenberg. “Welkom in mijn dorp!”, reageert Djarno Hofland. Anderen reageren met: “Goed bezig”, “Gefeliciteerd” en “Welkom gabber.”

Lees ook: Actiedag Giro555 levert bijna 89 miljoen euro op voor Turkije en Syrië

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: NL Beeld