André Hazes bevestigt relatie met Sarah van Soelen: ‘Gek op dat meisje’

andré relatie sarah

De zanger verbrak vorige maand zijn verloving met Monique Westenberg

Het liefdesleven van André Hazes houdt de gemoederen flink bezig. Vrijwel meteen na zijn breuk met Monique Westenberg, begin maart, werd hij gelinkt aan influencer Sarah van Soelen. De zanger hintte er toen al op dat er mogelijk meer zou kunnen uit hun goede vriendschap. Aan tafel bij Beau geeft André nu eindelijk toe dat hij een relatie heeft met de knappe Sarah. 

Nieuwe schoonvader

Afgelopen weekend was André meer dan welkom bij de familie Van Soelen voor een heerlijke paasmaaltijd. Dat het er maar al te gezellig aan toe ging, blijkt wel uit het kiekje dat André op Instagram plaatste. Te zien is hoe hij met Rudolf van Soelen, de vader van Sarah, aan een lekker glaasje wijn zat. Toen host Beau van Erven Dorens André vroeg of dit nou een ‘heel goede vriend’ of zijn ‘schoonvader’ is, zei de zanger in eerste instantie dat het een heel goede vriend is. “En ik kan het ook heel goed met zijn dochter vinden, ja”, voegde hij daar snel aan toe.

Nieuwe liefde

Het lijkt er dus op dat het serieus is tussen André en Sarah, zo voelt ook Beau aan. “Dus dat is dan de nieuwe liefde?”, vraagt de host. “Ja… ja… nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, geeft André vervolgens schoorvoetend toe. Al snel vond de zanger dat-ie te veel had gezegd. “Maar ik ben ook geen leugenaar.”

Contact met Monique

Nog geen maand na zijn relatiebreuk met Monique heeft André dus opnieuw de liefde gevonden. Hoewel dit ongetwijfeld lastig is voor zijn ex-verloofde, verloopt het contact tussen de twee volgens de zanger ‘heel goed’. “De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden”, laat André weten. Op Tweede Paasdag was de volkszanger nog welkom bij Monique thuis om eieren te schilderen met zoontje Dré.

Lees ook: Innige foto André en Sarah: ‘Lijkt me toch meer dan vriendschap’

Bron: BEAU | Beeld: Videostill BEAU