André Hazes cancelt Holland Zingt Hazes-concerten

Dit heeft alles te maken met de burn-outklachten van de zanger

Heb je een ticket voor Holland Zingt Hazes in de pocket? Dan wordt het helaas een show zonder de jongste Hazes-telg. André Hazes is niet aanwezig bij de aankomende shows en dat heeft alles te maken met zijn huidige situatie.

Burn-outklachten

Onlangs maakte het management van André Hazes bekend dat de zanger kampt met burn-outklachten. De behandeling lijkt niet nog klaar, want André heeft bekend gemaakt dat hij niet aanwezig zal zijn bij Holland Zingt Hazes.

Gerard Joling

Gelukkig is André niet de enige zanger die op de line-up van de Holland Zingt Hazes-concerten staat. Het gat in de show wordt opgevuld door Gerard Joling en daarnaast zijn ook Roxeanne Hazes, Jeroen van der Boom, Miss Montreal, Samantha Steenwijk, Rolf Sanchez, Jamai, Ruth Jacott, Peter Beense en Senna van de partij. De concerten vinden plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 november.

Turbulent leven

Een aantal weken geleden liet het management van André weten dat de zanger tijd nodig heeft om weer op krachten te komen. “André is gewend een turbulent leven te leiden”, vertelde manager Sjoerd Bodewes. “Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop.” Er is de afgelopen maanden natuurlijk nogal wat te doen geweest rond het privéleven van Hazes. Van de uiteindelijke breuk tussen hem en de moeder van zijn kind Monique Westenberg, tot de relatie met Sarah van Soelen en het mediacircus daar omheen. Tel daar een pandemie en onzekerheid over concerten bij op, en je gaat opeens gebukt onder een flinke hoeveelheid druk.

Lees ook: Bekend én onbekend Hazes-zusje blijken hartstikke gek op elkaar

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress